Olemme yhden oven tai klikkauksen päässä

Tilauskanavamme, ole hyvä: 

19 myymäläämme ympäri Suomen

Ketjumme palvelee sinua paikallisesti lähimmässä toimipisteessäsi. Saat laajasta valikoimastamme tuotteet vaikka saman tien mukaan. Tarvittaessa huolehdimme esimerkiksi lahkeiden lyhennyksestä tai pidennyksestä. Käytössäsi on yksilöllinen sovituspalvelu sekä myymälöissämme työskentelevät STYL-koulutetut henkilöt, jotka opastavat oikeiden työvaatteiden ja suojainten valinnassa.

Sähköinen tilausjärjestelmä eWear

eWear on sopimusasiakkaiden käyttöön tarkoitettu tilausjärjestelmä, josta voi tilata sovitun malliston tuotteita 24/7. Järjestelmän kautta hoituvat kätevästi henkilö-, osasto-  tai yrityskohtaiset tilaukset. Voit tarkistaa käyttöhistoriastasi mitä olet viimeksi tilannut. Järjestelmä mahdollistaa myös tilaajakohtaisen kulutuksen seuraamisen ja tarvittaessa maksimitilausmäärien (€ tai kpl) määrittämisen. Pystymme integroimaan eWearin asiakkaan omaan ostojärjestelmään.

Asiakaspalvelutiimi

Asiakaspalvelumme palvelee ja auttaa tarvittaessa henkilökohtaisesti ongelmatilanteissa. Varastoimme kaikkia kuvaston tuotteita, että saisit tarvitsemasi asut juuri silloin kuin tarvitset. Pystymme tekemään myös haluamasi yksilöinnit tuotteisiin; haluatko yrityksesi logon brodeerattuna, lämpösiirtomerkillä vai silkkipainolla? Asiakaspalvelumme osaa neuvoa järkevimmän vaihtoehdon tarpeittesi pohjalta. Lisäpalveluompelimossamme tehdään valmiisiin tuotteisiin tarvitsemiasi muutoksia – mm. lyhennyksiä, pidennyksiä tai merkkien ompelua.

Verkkokauppa

Verkkokaupastamme kuka tahansa voi ostaa 24/7 mallistomme tuotteita. Maksu suoritetaan joko luottokortilla, pankkitunnuksilla tai Klarna-laskutuksella. Toimitamme ostoksesi nopeasti perille Tampereella sijaitsevasta logistiikkakeskuksestamme.