Yleiset sopimusehdot

Tilaus- ja toimitusehdot


Verkkokaupasta tilaaminen

Tuotteen saatavuus ilmoitetaan tilauksen yhteydessä. Jos tuote ei vastaa odotuksiasi, voit palauttaa tai vaihtaa sen 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. 

Tuotteet toimitetaan keskusvarastostamme Tampereelta. Normaalitilaukset toimitetaan ilmoittamaasi toimitusosoitetta lähinnä sijaitsevaan postitoimipaikkaan. Sinulle lähetetään saapumisilmoitus, kun tilauksesi on noudettavissa. 

Hyväksymällä Image Wear -verkkokaupan tilaus- ja toimitusehdot asiakas hyväksyy, että Image Wear -verkkokauppa lähettää asiakkaalle sähköpostia tai tekstiviestejä tilaukseen liittyvissä asioissa.


Maksaminen

Image Wear -verkkokaupassa voit maksaa luottokortilla ja verkkomaksulla.


Oikeus evätä tilaus

Image Wearilla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa.


Tuotteen toimittaminen

Hyväksyt tilauksesi painamalla ”siirry maksamaan”-painiketta tilausvaiheessa. Tämän jälkeen et voi enää muuttaa tekemääsi tilausta verkkokaupassa. 

Saat hyväksymästäsi tilauksesta sähköisen tilausvahvistuksen, josta voit tarkistaa tilauksesi tiedot. Säilytä tilausvahvistus mahdollista myöhempää tarvetta varten. Voit esimerkiksi tulostaa tilausvahvistuksen verkkokaupasta.


Toimitustavat ja -kulut

Tilaamasi tuote toimitetaan toimitusosoitetta lähinnä sijaitsevaan postitoimipisteeseen.

Toimituskulu määräytyy tilauksesi painon mukaan. € (sis. alv 24%) / tilaus. Tuotteen toimituskulut maksetaan normaalisti tuotteen/tuotteiden maksamisen yhteydessä.


Tilausrajoitukset

Image Wear -verkkokaupasta voivat tehdä ostoksia vain 15 vuotta täyttäneet henkilöt. 

Image Wear -verkkokauppa toimittaa tuotteita vain Suomeen ja Viroon.

Lisäpalvelutuotteilla ei ole palautusoikeutta. Lisäpalvelutuotteita ovat valmiisiin tuotteisiin tehtävät brodeeraukset, ompelutyöt sekä painatukset.


Näin palautat tuotteen

Kuluttajalla on oikeus palauttaa käyttämättömät tuotteet 14 vrk:n kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta, vastaanottamispäivä mukaan lukien. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja virheettömässä kunnossa.
Tuotteet, joihin on tehty lisätilauksena brodeeraukset, ompelutyöt tai painatuksia, eivät sisällä palautusoikeutta.

Palautusohjeet löytyvät lähetyslistan kääntöpuolelta. 

Noudata seuraavia ohjeita, kun palautat tuotteita.

  1. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, alkuperäispakkauksessa ja sisältää kaikki tuotteessa kiinni olevat tuotelaput. Tuotteen voi vaihtaa uuteen tai saada rahat takaisin.
     
  2. Täytä lähetteessä oleva palautusilmoitus ja laita se palautettavan tuotteen mukana pakettiin. Muista ilmoittaa pankkitilinumerosi (IBAN ja BIC) rahapalautusta varten. Rahat palautetaan vain tilaajan omalle tilille.
  3. Palauttaminen on sinulle maksutonta. Palautamme myös lähetyskulut, mikäli koko lähetys palautuu meille.
     
  4. Voit palauttaa tuotteen myös Image Wear -työasupalvelumyymälöihin Suomessa. Tuotteen mukana pitää olla lähetyslista. 

Palautusosoite: Image Wear Oy, Yrittäjänkatu 20, 33700 Tampere

Mikäli tilaamasi tuote on viallinen tai olemme lähettäneet sinulle väärän tuotteen, palauta tuote palautusohjeiden mukaisesti. Kirjoita lisäksi palautuslomakkeen Lisätietoja-sarakkeeseen, millainen vika tuotteessa on ja haluatko ehjän/oikean tuotteen tilalle. 

Selvät hintavirheet

Image Wear-verkkokauppa pidättää oikeuden tilauksen perumiseen selvien hintavirheiden kohdalla. Selvällä hintavirheellä tarkoitetaan tuotteen mahdollista hinnoitteluvirhettä verkkokaupassa siten, että tuotteen hinta poikkeaa merkittävästi ja selvästi tuotteen oikeasta hinnasta. Selviä hintavirheitä voivat olla muun muassa seuraavat esimerkit:

  • jos tuotteella on hinta 0,00 euroa tai ei hintaa ollenkaan
  • jos kymmenien eurojen arvoisen tuotteen hinnaksi ilmoitetaan esim. 7,90 euroa.

Em. tapauksissa virheellinen hinta on niin selkeästi oikeasta hinnasta poikkeava, että asiakkaan katsotaan ymmärtävän virheellisyys.

Ylivoimainen este

Image Wear -verkkokauppa ei vastaa viivästyksistä ja vahingoista, jotka johtuvat sen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta esteestä, jota se ei ole kohtuudella voinut ennakoida tai jonka seurauksia se ei voi välttää. Ylivoimaiseksi esteeksi katsotaan mm. työtaistelutoimenpiteet, henkilökunnan sairastuminen, tuonti- ja vientikiellot sekä häiriöt kuljetuksissa. Mikäli ylivoimainen este jatkuu yli kolme kuukautta, on sekä Image Wear -verkkokaupalla että asiakkaalla oikeus purkaa tilaukset ilman vahingonkorvaus- tai viivästysseuraamuksia.

Ehtojen muuttaminen

Image Wear -verkkokauppa voi muuttaa tilaus- ja toimitusehtoja esimerkiksi lakimuutosten vuoksi. Viimeisimmät tiedot muutoksista löytyvät tilaus- ja toimitusehdoista. Näet tiedon viimeisimmästä päivityksestä tilaus- ja toimitusehtoihin sivun vasemmassa ylälaidassa olevasta päivämäärästä.

 

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Image Wear Oy
toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oyj.

Suomen Verkkomaksut Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oyj on myös maksun saaja.

 

Suomen Verkkomaksut Oyj,

y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

 

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Payments with Visa, Visa Electron or MasterCard:

If you want to pay with Visa, Visa Electron or MasterCard cards, acts Image Wear Oy only as the marketer of services and products and delivers the products to buyers. Suomen Verkkomaksut Oyj is responsible for reclamations. Suomen Verkkomaksut Oyj acts as the seller in Visa, Visa Electron and MasterCard payments and the deal is made between the customer and Suomen Verkkomaksut Oyj. The seller is responsible for all deal related obligations. Suomen Verkkomaksut Oyj is also the payment recipient.

Suomen Verkkomaksut Oyj

Business-ID: FI2122839
Innova 2
Lutakonaukio 7
FIN-40100 Jyväskylä
Telephone: +348 207 181830

Netbanks:

Suomen Verkkomaksut Oyj (FI2122839) provides netbank related payment transfer services in co-operation with Finnish banks and credit institutions. For consumer the service works exactly the same way as traditional web payments.