Vastuullisuus Image Wearissä

Vastuullisuus on meille kestävää, kannattavaa liiketoimintaa sekä tuotteidemme, palveluidemme ja toimintatapojemme jatkuvaa kehittämistä yhteistyössä asiakkaiden, alihankkijoiden ja tavarantoimittajien kanssa. 

Toimintaamme ohjaavat arvot, missio ja visio muodostavat yhdessä Image Wearin laatu- ja ympäristöpolitiikan.

Visiomme mukaisesti

Image Wear on markkinajohtaja työasuissa Suomessa ja Virossa.
Me olemme asiakaspalvelun edelläkävijä, jolla on halutuimmat tuotteet,
monikanavainen palveluverkosto sekä innostunut ja toimintaa kehittävä henkilöstö.
Helpotamme ammattilaisten arkea - teemme työvaatteiden hankinnan helpoksi.

Meidät tunnetaan korkealaatuisista tuotteista. Teknisten ominaisuuksien lisäksi korkea laatu tarkoittaa sitä, että pyrimme valmistamaan tuotteet ympäristöä mahdollisimman vähän kuormittaen. Tavoittelemme tuotteen koko elinkaaren aikaista ympäristö- ja materiaalitehokkuutta ja kiinnitämme huomiota myös valmistamiemme tuotteiden pesu- ja huolto-ominaisuuksiin. Tuotteemme ovat turvallisia sekä tuotteiden käyttäjille että valmistajille.

Teemme tavoitteellista työtä toimitusketjumme läpinäkyvyyden lisäämiseksi. Kerromme vastuullisuustyömme etenemisestä säännöllisesti verkkosivuillamme ja muissa kanavissamme.

Tarkastelemme vastuullisuuttamme kolmen osa-alueen kautta: vastuullinen hankinta, toimintamme ympäristövaikutukset sekä henkilöstön hyvinvointi ja osaamisen kehittäminen.

Image Wearin vastuullisuusperiaatteet (Code of Conduct) toimivat perustana konsernin toiminnalle kaikilla liiketoiminta-alueilla ja määrittelevät toimintatavat, joiden noudattamiseen henkilöstömme on sitoutunut.

Odotamme alihankkijoiltamme ja tavarantoimittajiltamme samaa kuin itseltämme ja edellytämme heiltä sitoutumista Image Wearin Supplier Code of Conductin periaatteisiin.