Vastuullisuus Image Wearissä

Vastuullisuus on meille kestävää, kannattavaa liiketoimintaa sekä tuotteidemme, palveluidemme ja toimintatapojemme jatkuvaa kehittämistä yhteistyössä asiakkaiden, alihankkijoiden ja tavarantoimittajien kanssa. 

Toimintaamme ohjaavat arvot, missio ja visio muodostavat yhdessä Image Wearin laatu- ja ympäristöpolitiikan.

Visiomme mukaisesti olemme luomassa parempia työpäiviä yhdessä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Meidät tunnetaan korkealaatuisista tuotteista. Teknisten ominaisuuksien lisäksi korkea laatu tarkoittaa sitä, että pyrimme valmistamaan tuotteet ympäristöä mahdollisimman vähän kuormittaen. Tavoittelemme tuotteen koko elinkaaren aikaista ympäristö- ja materiaalitehokkuutta. Kehitämme ympäristön kannalta kestäviä ratkaisuja ja tavoittelemme hiilineutraalia toimintaa. Kiinnitämme huomiota myös valmistamiemme tuotteiden pesu- ja huolto-ominaisuuksiin. Tuotteemme ovat turvallisia sekä tuotteiden käyttäjille että valmistajille.

Teemme tavoitteellista työtä toimitusketjumme läpinäkyvyyden lisäämiseksi. Kerromme vastuullisuustyömme etenemisestä säännöllisesti verkkosivuillamme, sosiaalisen median kanavissamme ja uutiskirjeissämme.

Tarkastelemme vastuullisuuttamme kolmen osa-alueen kautta: palkitseva työ, luotettava kumppani ja ympäristökestävät prosessit.

Image Wearin vastuullisuusperiaatteet (Code of Conduct) toimivat perustana konsernin toiminnalle kaikilla liiketoiminta-alueilla ja määrittelevät toimintatavat, joiden noudattamiseen henkilöstömme on sitoutunut.

Odotamme alihankkijoiltamme ja tavarantoimittajiltamme samaa kuin itseltämme ja edellytämme heiltä sitoutumista Image Wearin Supplier Code of Conductin periaatteisiin.