Painatukset

Yrityslogon, tekstin tai leikatun kuvion painaminen

Eri painotekniikoilla voidaan painattaa esimerkiksi yritysten logoja, tekstejä ja muita kuvioita leikattuihin kappaleisiin tai suoraan asusteisiin. Image Wear käyttää painatusmenetelminä silkkipainantaa ja lämpösiirtomerkkejä. Painatukset voivat olla joko yksi- tai monivärisiä ja painatuksien sijoittelu sekä koko on määritelty asiakasyrityksen toiveesta yleensä koon ja näkyvyyden perusteella.

Asusteiden merkitseminen painoteknisillä menetelmillä on edullinen vaihtoehto saada yksilöity tuote yrityksesi käyttöön. Käytettävät työmenetelmät sekä eri painatusvaihtoehdot mahdollistavat kaikkien asusteiden painamisen Image Wearin omassa painossa.

Painatukset kestävät huolto-ohjeiden mukaiset pesut ja kuivatukset, jotka asusteille on määritelty.

Image Wearin painossa käytettävät väriaineet ja materiaalit ovat testattuja ja tekstiilipainantaa varten tarkoitettuja.

Huom! Teemme painatukset, brodeeraukset ja ompelutyöt vain omiin eli Image Wearin valmistamiin tai valmistuttamiin tuotteisiin. 

 

Painotekniikat

Silkkipaino eli seripaino on painomenetelmä, jossa väri painetaan kehykseen pingotetun seulakankaan läpi painopinnalle. Silkkipainatusta tehdään 1- ja 2-värisenä joko suoraan asusteeseen tai leikepalaan. Silkkipainatus soveltuu painettavaksi kaikkiin tuotteisiin lippiksiä lukuun ottamatta.

Silkkipainatus soveltuu parhaiten asusteisiin, joiden materiaalikoostumus on puuvillavoittoinen. Kaikkiin verkkokaupassa käyttämiin materiaaleihin voidaan käyttää silkkipainantaa. Painotekniikka soveltuu erityisesti suuriin painatuskappalemääriin. Painossa käytetään seuraavia värejä: Musta, valkoinen, punainen, keltainen, vihreä, sininen, tummansininen ja harmaa.

Lämpösiirtotekniikka mahdollistaa moniväriset painatukset. Pystymme tulostamaan haluamasi logot, tekstit tai kuvat ja painamaan ne haluamiisi tuotteisiin. Lämpösiirtomerkki on siirtokuva, joka prässätään asusteeseen paineilmaa, lämpöä ja aikaa käyttäen. Lämpösiirtomerkkiä suositellaan monivärisissä painatuksissa.

Lämpösiirtomerkeillä voidaan painaa heijastavia merkkejä. Lämpösiirtomerkki soveltuu parhaiten vuorittomiin tuotteisiin; se voidaan painaa myös vuorellisiin tuotteisiin, mutta on huomioitava, että painettavasta kohdasta vanu painuu kasaan (vanu sulaa/palaa). Lämpösiirtomerkkejä ei voida painattaa villaneuleisiin, pipoihin tai tuotteisiin, joissa on tyvek-kalvo.

Thermopatch-merkki on lämpösiirtomerkki, johon voidaan painaa asiakkaan (esim. pesulan) tarvitsemia lisätietoja kuten henkilönimi, osasto, koko. Merkki prässätään asusteeseen paineilmaa, lämpöä ja aikaa käyttäen. On huomioitava, että käytettävä lämpötila on korkea (210 astetta), joten kaikki materiaalit eivät sitä kestä. Painettava merkki prässätään pääsääntöisesti asusteen sisäpuolelle. Merkkiä ei voida painaa sadeasuihin, mikrokuitukankaaseen, verkkovuoreen tai teknisiin kankaisiin.


Työvaatteiden brodeerauspalvelut

Brodeerauksella eli koristetikkauksella voidaan koristeommella esimerkiksi yritysten logoja, tekstejä, muita kuvioita sekä koristeita. Brodeeraus voidaan tehdä esim. tekstiilituotteen leikattuihin kappaleisiin tai suoraan asusteisiin. Brodeeraamossa voidaan myös valmistaa kangasmerkkejä kiinnitettäväksi monenlaisiin tuotteisiin.

Brodeeraus voidaan tehdä irtomerkille tai suoraan tuotteeseen. Irtomerkki vaatii aina sen kiinnittämisen tuotteeseen joko ompelemalla tai tarralla. Image Wearilla brodeerauksia on kaksi erilaista: nimimerkki ja logo. Nimimerkissä on yrityksen ja/tai työntekijän nimi. Nimimerkin koko on aina vakio. Logo on aina asiakaskohtainen, ja sen koko vaihtelee. Nimimerkin ja logon paikka tuotteessa on määritetty asiakasyrityksen toiveesta yleensä koon ja näkyvyyden perusteella.