0

Shopping cart

0 items - 0,00 €

Painatukset

Yrityslogon, tekstin tai leikatun kuvion painaminen

Eri painotekniikoilla voidaan painattaa esimerkiksi yritysten logoja, tekstejä ja muita kuvioita leikattuihin kappaleisiin tai suoraan asusteisiin. Image Wear käyttää painatusmenetelminä silkkipainantaa ja lämpösiirtomerkkejä. Painatukset voivat olla joko yksi- tai monivärisiä ja painatuksien sijoittelu sekä koko on määritelty asiakasyrityksen toiveesta yleensä koon ja näkyvyyden perusteella.

Asusteiden merkitseminen painoteknisillä menetelmillä on edullinen vaihtoehto saada yksilöity tuote yrityksesi käyttöön. Käytettävät työmenetelmät sekä eri painatusvaihtoehdot mahdollistavat kaikkien asusteiden painamisen Image Wearin omassa painossa.

Painatukset kestävät huolto-ohjeiden mukaiset pesut ja kuivatusmenettelyt jotka asusteille on määritelty.

Image Wear painossa käytettävät väri-aineet ja materiaalit on testattuja ja tekstiilipainantaa varten tarkoitettuja.


Työvaatteiden brodeerauspalvelut

Brodeerauksella eli koristetikkauksella voidaan koristeommella esimerkiksi yritysten logoja, tekstejä, muita kuvioita sekä koristeita. Brodeeraus voidaan tehdä esim. tekstiilituotteen leikattuihin kappaleisiin, suoraan asusteisiin tai valmistaa kangasmerkkejä kiinnitettäväksi monenlaisiin kohteisiin.

Brodeeraus voidaan tehdä irtomerkille tai suoraan tuotteeseen. Irtomerkki vaatii aina sen kiinnittämisen tuotteeseen joko ompelemalla tai tarralla. Image Wear brodeerauksia on kaksi erilaista: nimimerkki ja logo. Nimimerkissä on yrityksen ja/tai työntekijän nimi ja nimimerkin koko on aina vakio. Logo on aina asiakaskohtainen ja siinä on yrityksen logo ja sen koko vaihtelee. Nimimerkin ja logon paikka tuotteessa on määritetty asiakasyrityksen toiveesta yleensä koon ja näkyvyyden perusteella.