Painatukset

Yrityslogon, tekstin tai leikatun kuvion painaminen

Eri painotekniikoilla voidaan painattaa esimerkiksi yritysten logoja, tekstejä ja muita kuvioita leikattuihin kappaleisiin tai suoraan asusteisiin. Image Wear käyttää painatusmenetelminä silkkipainantaa ja lämpösiirtomerkkejä. Painatukset voivat olla joko yksi- tai monivärisiä ja painatuksien sijoittelu sekä koko on määritelty asiakasyrityksen toiveesta yleensä koon ja näkyvyyden perusteella.

Asusteiden merkitseminen painoteknisillä menetelmillä on edullinen vaihtoehto saada yksilöity tuote yrityksesi käyttöön. Käytettävät työmenetelmät sekä eri painatusvaihtoehdot mahdollistavat kaikkien asusteiden painamisen Image Wearin omassa painossa.

Painatukset kestävät huolto-ohjeiden mukaiset pesut ja kuivatukset, jotka asusteille on määritelty.

Image Wearin painossa käytettävät väriaineet ja materiaalit ovat testattuja ja tekstiilipainantaa varten tarkoitettuja.


Työvaatteiden brodeerauspalvelut

Brodeerauksella eli koristetikkauksella voidaan koristeommella esimerkiksi yritysten logoja, tekstejä, muita kuvioita sekä koristeita. Brodeeraus voidaan tehdä esim. tekstiilituotteen leikattuihin kappaleisiin tai suoraan asusteisiin. Brodeeraamossa voidaan myös valmistaa kangasmerkkejä kiinnitettäväksi monenlaisiin tuotteisiin.

Brodeeraus voidaan tehdä irtomerkille tai suoraan tuotteeseen. Irtomerkki vaatii aina sen kiinnittämisen tuotteeseen joko ompelemalla tai tarralla. Image Wearilla brodeerauksia on kaksi erilaista: nimimerkki ja logo. Nimimerkissä on yrityksen ja/tai työntekijän nimi. Nimimerkin koko on aina vakio. Logo on aina asiakaskohtainen ja siinä on yrityksen logo. Logon koko vaihtelee. Nimimerkin ja logon paikka tuotteessa on määritetty asiakasyrityksen toiveesta yleensä koon ja näkyvyyden perusteella.