Vaihtelevat vuodenajat ja vaativat työolosuhteet asettavat työvaatteille haasteita. Työvaatteet eivät ole pelkästään suojavaatteita, vaan ne vaikuttavat myös työntekijän tuottavuuteen ja tyytyväisyyteen. Lämpöviihtyvyys eli työntekijän tyytyväisyys ympäristön lämpötilaan on suoraan yhteydessä hyvinvointiin, mielialaan, jaksamiseen ja tehokkuuteen. Ihmisten lämpöaistimuksissa voi olla suuriakin eroja. Työskentely on miellyttävää, kun lämpötila on koko kehon alueella tasaisesti sopivan lämmin.

Kuoritakkimme on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön. EN 343 -sertifikaatti kertoo, että tuote on vesitiivis eli suojaa niin vesi- kuin lumisateelta, mutta on samalla hengittävä siirtäen kosteutta ja hikeä pois iholta. Takin veden läpäisevyys eli vesitiiviys täyttää vaativimman 3-luokan. EN ISO 20471 -standardi (luokka 2) määrittelee, että vaate on erittäin näkyvä ja turvallinen. Takkiin on saatavana lisävarusteina lämpöpaneeli ja kaksi erilaista irtovuoria. Kevyt 60 g:n irtovuori tuo mukavaa lämpöä sään viiletessä. 120 g:n irtovuori yhdistettynä kuoritakkiin puolestaan täyttää kylmäsuojastandardin EN 342 vaativimman 3-luokan.

Kuoritakkiin lisävarusteena saatava lämpöpaneeli säätelee takin sisäpuolisen mikroilmaston tasaisen mukavaksi. Paneeli ei hiosta eikä tunnu polttavalta yläselässä, vaan luo lämpimän ilmapatjan käyttäjän ja takin välille. Kylmässä keho keskittää verenkierron keskivartaloon, jolloin ääreisverenkierto heikkenee. Heikko ääreisverenkierto tuntuu kylmyytenä sormissa ja varpaissa. Lämpöelementti ylläpitää keskivartalon lämpötasapainoa, jolloin ääreisverenkiertokin toimii paremmin. Takin sisäpuolinen mikroilmasto pysyy lämpimänä niin tuulessa kuin kovassa pakkasessa. Lämpöpaneelissa on kolme eri lämmitystehoa ja se toimii takin sisäpuolelle sijoitetusta napista. Napissa palava värisävy kertoo paneelin lämmitysasteen. Punainen sävy on tasoista lämpimin. Povitaskussa sijaitsevaa virranlähdettä voidaan käyttää myös varavirtana.

Takkia valmistetaan sekä fluoresoivana keltaisena että oranssina. Takin voi pestä 40°C-konepesussa. Akku on irrotettava pesun ajaksi.

Kysy lisää tuotteista omalta myyjältäsi tai lähimmästä Image Wear Työasupalvelumyymälästä.

Image Wear työvaatteet - Oikeisiin Töihin!

 

Klikkaamalla tästä, saat avattua selailtavan materiaalin Image Wearin varoitustakeista.

Varoitustakki, työvaatteet