Olimme mukana EuroSafety-messuilla Pirkkahallissa Tampereella 11.-13.9.2018. Siellä esittelyyn pääsi Image Wearin uusi varoitustakki, joka kirkkaalla valokuitunauhallaan tuo lisäturvallisuutta talven haastaviin työolosuhteisiin.

Valokuitunauhalla varustettu varoitustakki on Image Wearin uusin työvaate innovaatio näkyvyyttä vaativiin olosuhteisiin. Takin oma valonlähde antaa mahdollisuuden näkyä myös olosuhteissa, joissa ei ole muuta ulkoista valoa.

Valokuitunauhan saa palamaan yhtäjaksoisesti kahdella eri kirkkausteholla tai vilkkuen. Led-nauhan tehokkuus on 500 lumenia ja virranlähteenä toimii povitaskuun mahtuva akku. Kirkkaimmalla teholla valot palavat noin viisi tuntia. Takki sekä valokuitunauhat ovat konepesun (40°C) kestäviä, vain akku pitää irroittaa ennen pesua.

Talveen tarkoitetussa työtakissa yhdistyvät nykyaikainen leikkaus ja toimivat materiaalit. Lämmin vanuvuori, fleecekaulus ja resorit hihansuissa antavat lämpöä ja käyttömukavuutta. Erityinen kainalorakenne tuo takkiin miellyttävää toiminnallisuutta, vähentäen vaatteen nousemista ja palauttaen sen paikoilleen käsiä nostettaessa. Takki täyttää EN ISO 20471 standardin.