Nyt ei kiristä, purista eikä hiosta! Tampereen tuotetiimimme on kehittänyt aivan uudenlaiset varoitushousut, joissa yhdistyvät joustavuus, liikkuvuus ja hengittävyys.

Uusien varoitushousujen kaavoitus ja mitoitus on uudistettu vastaamaan tämän päivän tarpeita ja toiveita. Tuloksena on housut, joiden istuvuus on huippuluokkaa. Housujen takaosassa vyötärönauhaan lisätty kuminauha viimeistelee istuvuuden niin, ettei vyötä välttämättä tarvitse käyttää. Toki vyölenkit on lisätty niitä varten, jotka vyötä haluavat käyttää. Housuissa on nappikiinnitys ja vetoketju.

Mitoituksen lisäksi myös materiaalit ovat saaneet päivityksen. Haaroihin, sisäreisiin, polvitaipeisiin ja takamukseen on lisätty hengittävää, mutta kestävää joustokangasta. Polvisuojustaskujen joustavat Cordura®-vahvikkeet lisäävät polvityöskentelyn mukavuutta ja pidentävät housujen käyttöikää. Polvipehmusteet saatavana erikseen (tuote 67800-000).

Housuissa on runsaasti toiminnallisia taskuja ja tarkkaan suunniteltuja yksityiskohtia parantamassa käyttömukavuutta. Lahkeissa on kuminauhasäätö, jonka avulla housut voi säätää sopivan mittaisiksi. Käyttöikä pitenee, kun lahkeet eivät hierry puhki kenkien alla. Sivutaskujen lisäksi housuissa on vetoketjullinen reisitasku, jossa on henkilökorttitasku, tarrallinen puhelintasku ja mattopuukkotasku. Myös kynätasku, mittatasku, vasaralenkit ja puukkotasku löytyvät. Vyötäröllä on lenkit riipputaskuja varten. Riipputaskut saatavana erikseen (tuote 98B79-766).

Varoitushousut on sertifioitu: EN ISO 20471 luokka 2 – näkyvä varoitusvaatetus. Värit: fluoresoiva oranssi ja keltainen.
Tuotteen koot: 46 – 62, tilaustuotteena saatavissa myös koot 64 – 68. Naisille on tulossa oma malli syksyllä 2019.

Image Wear työvaatteet, varoitusjoustohousut