#IMadeYourClothes – Vaatevallankumous-kampanjaviikko taas huhtikuussa!

 

Imadeyourclothes työvaatteet

Image Wear osallistuu jälleen kansainväliseen Vaatevallankumous-kampanjaan 22. - 28. huhtikuuta. Kampanjassa ihmiset ympäri maailman näyttävät, että vaateteollisuudelta halutaan vastuullisuutta ja läpinäkyvyyttä. Vaatemerkeiltä kysytään #whomademyclothes eli kuka minun vaatteeni on tehnyt ja vaateteollisuus vastaa #imadeyourclothes eli tein vaatteesi.

24. huhtikuuta tulee kuluneeksi 6 vuotta siitä, kun Rana Plaza -rakennus romahti Bangladeshissa. 1133 ompelutehtaan työntekijää kuoli ja yli 2 500 ihmistä loukkaantui. Vaatevallankumousta vietetään vuosittain huhtikuun viimeisellä viikolla eli Rana Plazan romahduksen vuosipäivän ympärillä.

 

 

Lue lisää vaatevallankumouksesta:

https://www.fashionrevolution.org/europe/finland/

ja

https://www.fashionrevolution.org/wp-content/uploads/2019/03/Vaatevallankumous-2019-tiedote.pdf

 

Kampanjan aikana Image Wearin henkilökunta kulkee vaate nurinpäin käännettynä, millä kannustetaan keskustelemaan vaatteiden alkuperästä ja niiden valmistuksesta. Jaamme myös sosiaalisessa mediassa kuvia vaatteidemme valmistajista.

Vaatevallankumous kannustaa yrityksiä kertomaan, missä ja kenen toimesta heidän vaatteensa valmistetaan. Tällä kertaa esittelemme ompelijamme Natalja Rumjantsevan. 

#Imadeyourclothes Natalja

 

Natalja Rumjantseva on työskennellyt trenssikoneella ompelijana Image Wearilla Narvassa vuodesta 2006. Jo hänen perhetaustastaan löytyy erittäin taitavia ompelijoita. Varmaankin siitä syystä sekä Natalja että hänen veljensä innostuivat ompelusta jo lapsena. Äitinsä pyynnöstä Natalja lähti kuitenkin opiskelemaan kemiaa. Seuraavat kymmenen vuotta kuluivat kemian alan töissä, mutta ompeluharrastus jatkui vapaa-aikana.

Vuoden 2006 alkupuolella rakkaasta harrastuksesta tuli myös työ, kun Natalja aloitti ompelijana Image Wearilla. Hän on työssään vastuuntuntoinen, tarkka ja taitava. Työkaveritkin luottavat Nataljaan ja ovat valinneet hänet työterveys- ja työturvallisuusasioissa tiiminsä edustajaksi.

 

Seuraa Somessa kampanjapostauksiamme

 facebook Image Wear Instagram Image Wear työvaatteet Linkedin Image Wear työvaatteet twitter Image Wear työvaatteet