Image Wear järjestää Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi ensimmäisen Vuoden Nuori Työasusuunnittelija -kilpailun, jossa tehtävänä on suunnitella ravintola-alan mallisto. Kilpailun voittajan valitsee ravintola- ja vaatetusalaa monipuolisesti edustava kuuden hengen tuomaristo.

 

Jaana Beidler

 

Jaana Beidler on Aalto-yliopiston muotoilun, erityisesti väri- ja materiaalisuunnittelun professori. Hän on toiminut myös väri- ja materiaalisuunnittelun johtajana sekä Nokialla että Nikella.

 

 

 

 

Heli Koivuniemi

 

Heli Koivuniemi on Aromi-lehden päätoimittaja. Hän toimii myös Shaker- ja Evento-lehtien päätoimittajana. Aikakauslehdet ovat osa Mediatalo Keskisuomalaisen konsernia.

 

 

 

 

 

Jouni Mervas

 

Jouni Mervas on helsinkiläinen vaatesuunnittelija ja stylisti. Hän on toiminut myös pukusuunnittelijana useissa elokuvatuotannoissa.

 

 

 

 

Joni Mäenpää

 

Joni Mäenpää on pitkän linjan imagewearilainen. Nykyisellään hän toimii valtakunnallisen Image Wear Työasupalvelu -myymäläverkoston johtajana. Aikaisempaa näkemystä ja kokemusta hänellä on ravintola-alalta Restel Oy:stä ravintolapäällikön tehtävistä.

 

 

 

 

Mika Roito

 

Mika Roito on Ravinteli Berthan, Ravinteli Huberin sekä Ponteva Cateringin toinen omistaja. Yhdessä Pekka Salmelan kanssa hän on voittanut ravintola-alan Oscariksikin kutsutun PRO Yrittäjä 2015 -voittopatsaan.

 

 

 

 

Janne Vettenranta

 

Janne Vettenranta ja hänen sisarensa Kati Tukiainen ovat Image Wearin pääomistajia. Janne on myös Suurasiakasmyynti-liiketoiminnan avainasiakaspäällikkö. Hän toimii kilpailuraadin puheenjohtajana.