Vuoden Nuori Työvaatesuunnittelija -kilpailu on Image Wearin järjestämä kilpailu suomalaisille vaatesuunnittelun opiskelijoille. Kilpailutehtävänä on suunnitella naisille ja miehille palvelualan asukokonaisuudet. Voittajan valitsee palvelu- ja vaatetusalaa monipuolisesti edustava kuuden hengen tuomaristo.

 

Anna-Kaisa Auvinen on Suomen Tekstiili ja Muoti ry:n toimitusjohtaja. Hänellä on myös pitkä kokemus yritysvastuun ja kestävän kulutuksen asiantuntijana.

 

 

Heidi Hänninen on Motiivi-lehden päätoimittaja.  Motiivia julkaisee Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL, joka on Suomen suurin hyvinvointialojen ammattiliitto 200 000 jäsenellään.

 

 

 

Jouni Mervas on helsinkiläinen vaatesuunnittelija ja stylisti. Hän on toiminut myös pukusuunnittelijana useissa elokuvatuotannoissa.

 

 

Tarja Valkosalo on Puhtausala-lehden päätoimittaja. Lehden omistaa SSTL Puhtausala ry, jonka tavoitteena on edistää puhtausalan kaikinpuolista kehittämistä ja toimia alalla tarvittavan ammattitiedon ja -taidon lisäämiseksi.

 

 

 

Joni Mäenpää on pitkän linjan imagewearilainen. Nykyään hän toimii valtakunnallisen Image Wear Työasupalvelu -myymäläverkoston johtajana.

 

 

Janne Vettenranta ja hänen sisarensa Kati Tukiainen ovat Image Wearin pääomistajia. Janne on myös Suurasiakasmyynti-liiketoiminnan avainasiakaspäällikkö. Hän toimii kilpailuraadin puheenjohtajana.

 

 

 

 

Lue lisää kilpailusta täällä.