Uusi kotimainen tekstiilisuojasuihke antaa työvaatteillesi tehokkaan suojan kosteutta ja likaa vastaan sekä pidentää vaatteiden käyttöikää.     

Ominaisuudet

tekstiilisuojaSuojakäsittely hylkii likaa ja kosteutta sekä estää nesteiden imeytymistä ja homepilkkujen kehittymistä. Suojaus helpottaa myös vaatteiden puhdistusta ja tahrojen poistoa, koska se estää kosteutta ja likaa imeytymästä kuituihin. Suoja kestää hyvin pesua – 3 pesukertaa tai 2 vuotta materiaalin ja puhdistustarpeen mukaan. Puuvillalle käsittely uusitaan joka pesun jälkeen. Suojakäsittely ei vaikuta tekstiilin paloturvallisuuteen.

Käyttöohje

Tekstiilisuoja sumutetaan kuivalle ja puhtaalle pinnalle noin 20 cm:n etäisyydeltä. Toista sumutus. Käsittely kuivuu 2 – 3 tunnissa. Täysi suojateho saavutetaan 2 vuorokaudessa. Suoja ei vaikuta tekstiilien hengittävyyteen, ulkonäköön tai tuntuun. Kuivuttuaan hajuton ja näkymätön. Huolehdi ilmanvaihdosta sekä suojaa tarvittaessa ympäristö. Vältä aineen joutumista muille kuin tekstiilipinnoille. Poista mahdolliset roiskeet esim. muovi- ja metallipinnoilta heti.

suojattu tekstiiliSäilytys ja varotoimet

Säilytä työvaatesuoja lasten ulottumattomissa. Säilytä viileässä. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Varastoi paikassa, jossa on hyvä ilmanvaihto. Käytä suihkuttaessasi suojakäsineitä ja silmiensuojainta tai kasvonsuojainta. Suojaa hengitystiet. Toistuva altistus voi aiheuttaa ihon kuivumista. Vältä aineen pääsemistä ympäristöön.