Työskenteleminen vaativissa ja vaihtuvissa toimintaympäristöissä vaatii työvaatteet, jotka kestävät menossa mukana ja näyttävät tyylikkäiltä. Stiili on Image Wearin uusi, urbaani ravintola-alan mallisto, jonka modernit leikkaukset ja viileät värit yhdistyvät käytännöllisiin yksityiskohtiin ja miellyttäviin materiaaleihin.

Malliston vaatteissa on otettu huomioon kokin ja tarjoilijan ergonomia ja työn fyysisyys. Istuvuutta lisäävät, joustavat kaistaleet antavat tilaa liikkumiseen ja tuovat uudenlaista käyttömukavuutta. Hyödyllisyysmallisuojatun kainalorakenteen ansiosta vaate palautuu paikoilleen esimerkiksi noston ja kurkottelun jälkeen. Hengittävät materiaalit ja ventilaatioratkaisut pitävät työntekijän viileänä kuumissakin tilanteissa. Tilaviin taskuihin mahtuvat kätevästi kaikki työskentelyssä tarvittavat välineet, ja tyylikkyyden kruunaavat niitti- ja nauhasomisteet.

Osassa malliston tuotteita on käytetty Tencel-kuitua, joka ei hiosta ja josta kosteus haihtuu nopeasti. Tencel-kuidun pinnan rakenteen ansiosta se tuntuu miellyttävältä ja silkkimäiseltä ihoa vasten. Materiaali laskeutuu hyvin eikä rypisty helposti. Tencel valmistetaan uusiutuvasta luonnonmateriaalista eli sellusta, ja valmistusprosessissa tarvittavat raaka-aineet saadaan tehokkaasti kierrätettyä siten, ettei valmistuksesta aiheudu päästöjä ilmaan tai veteen.

Stiili-malliston on suunnitellut Vuoden Nuori Työvaatesuunnittelija 2017 -kilpailun voittaja Laura Tahvanainen. Savonia-ammattikorkeakoulun vaatetusmuotoilun linjalta valmistunut Tahvanainen halusi luoda työvaatteet, joista löytyy nuorekkuutta ja särmää, ottaen samalla huomioon ergonomisuuden ja käyttäjäystävällisyyden. Malliston esikuvina ovat toimintaelokuvien tyylikkäät sankarit, jotka selviytyvät läpi hektisten ja haastavien tilanteiden – samaan tapaan kuin ravintola-alan työntekijät.

Stiili-mallisto on tulossa Image Wear Työasupalvelu -myymälöihin toukokuussa 2018.

Image Wear työvaatteet - Parempia Työpäiviä!