Image Wearin verkkokaupassa on käytettävissä kotimainen TailorGuide-virtuaalisovituspalvelu

 virtuaalisovituspalvelu työvaatteet

Mikä on TailorGuide?

TailorGuide on ilmainen mobiilisovellus, jonka avulla saat ympärysmittasi mitattua helposti. Saat kokosuosituksen, joka perustuu älykkääseen konenäköteknologiaan ja vaatteen mittataulukkotietoihin. Mittatarkkuus on verrattavissa oikean räätälin ottamiin mittoihin. 

 

Miksi TailorGuide?

Palvelun avulla löydät oikean koon helposti. Luot vain kertaalleen profiilin, jonka jälkeen saat aina kokosuosituksen verkkokaupoista, joissa TailorGuide on käytössä.

 virtuaalisovituspalvelu työvaatteet

Miten palvelu toimii?

Sovelluksen avulla varmistat oman vaatekokosi mittaamalla itsesi digitaalisesti älypuhelimen tai tabletin etukameran avulla. Laite laskee mittatiedot ja päivittää ne anonyymisti TailorGuide-pilvipalveluun. Sovellus ei lähetä kuviasi minnekään, eikä tietojasi näe kukaan muu kuin sinä itse. Kuva tuhoutuu mittojen hyväksymisen jälkeen. Saat kokosuosituksen, joka pohjautuu omiin mittoihisi. Mikäli TailorGuide ehdottaa kahta eri kokoa, suosittelemme valitsemaan koon suuremman ehdotuksen mukaan. TailorGuide on käytettävissä niillä tuotteilla, joiden tuotekortilla verkkokaupassa näkyy TailorGuide-ikoni ja linkki.

 

Miten käytän TailorGuidea?

1. Sovellus on ilmainen ja se on ladattavissa Android-laitteille Google Play -kaupasta ja iOS-laitteille Applen App Storesta.

2. Sovellus toimii millä tahansa verkkoselaimella, mutta parhaiten Chromella. Jos selaimessa on adblock käytössä, palvelu ei ole näkyvissä.

3. Pue vartalonmyötäiset vaatteet päällesi ja jätä kainalot paljaiksi. Parhaan tuloksen saat alusvaatteillasi.

4. Ota älypuhelimen tai tabletin etukameran avulla kolme kuvaa ohjeiden mukaan. Selkeät ääniohjeet ohjaavat sinua käyttöönotossa. Sovellus laskee mittasi. Laskenta tapahtuu omassa laitteessasi eikä kuvia koskaan siirretä verkon yli pois laitteeltasi. Kuvat tuhoutuvat mittalaskennan jälkeen, eikä mittojasi luovuteta eteenpäin. Yksityisyytesi on siis turvattu.

 virtuaalisovituspalvelu työvaatteet

Mistä saan ladattua tietoni?

Sinulla on tietosuojalainsäädännön mukainen oikeus saada kaikki omat henkilötietosi koneluettavassa muodossa. Voit ladata kaikki omat tietosi TailorGuide Takeout -työkalun avulla.

 

Miten saan poistettua tietoni?

Sinulla on tietosuojalainsäädännön mukainen oikeus poistaa kaikki omat henkilötietosi TailorGuide-palvelusta. Tietojen poisto onnistuu TailorGuide-mobiilisovelluksen sisältä omasta profiilistasi.

Kuvat: TailorGuide / Aarila