TIEDOTE 16.1.2017

Image Wear täydentää osaamistaan ostamalla sadevaateosaaja Sademanin liiketoiminnan

Suomalainen Image Wear Oy vahvistaa sade- ja suojavaateliiketoimintaosaamistaan ostamalla Sademan Oy:n liiketoiminnan. 

”Kaupan avulla saamme Image Weariin vahvuutta erityisesti vaativien sadevaatteiden valmistamiseen. Sademan Oy puolestaan varmistaa nyt tehtävän yrityskaupan avulla pitkäaikaisen ja kehittävän omistuksen jatkossakin” kertoo toimitusjohtaja Pekka Nikkanen Image Wearista. 

Image Wear on Suomen johtava työvaatevalmistaja, jonka laaja tuotevalikoima sisältää yli 4 500 tuotetta. Suomessa ja Virossa viime vuonna yhteensä yli 300 henkilöä työllistänyt perheyritys kasvaa nyt kaupan myötä.  ”Sademan Oy:n erityisosaaminen on korkealaatuisten ja käytössä mukavien sadevaatteiden suunnittelussa ja valmistuksessa. Näiden tuotteiden saaminen Image Wearin valikoimaan on luonteva täydennys työvaatekokonaisuuteemme.”, Pekka Nikkanen lisää.

Sademan Oy on ammattikäyttöön tarkoitettujen sade- ja suoja-asujen suunnitteluun, markkinointiin ja tuotantoon erikoistunut perheyritys, joka on ollut jo vuosia oman segmenttinsä edelläkävijä ja markkinajohtaja. ”Sademanin toiminnassa on paneuduttu asiakkaiden tarpeiden mukaisten tuotteiden kehittämiseen. Meillä on vedenpitäviä tuotteita puolustusvoimille, poliisi- ja turvapalveluille ja julkishallinnon laitoksille ja varoitus- ja turva-asuja viranomaisille ja mm. metsureille. Kaikki tuotteet ovat EN-standardin mukaisia. Tuotteet ovat miellyttäviä, toimivia, helppohoitoisia ja kestäviä.” kuvaa Sademan Oy:n toimitusjohtaja Matti-Pekka Valkamo.

”Askel Image Wearin vahvan brändin alle on meille hyvä tapa varmistaa vuosikymmenien aikana hankitun osaamisen säilyminen ja edelleen kehittyminen. Osana merkittävää suomalaista perheyritystä, Sademanin tuoteosaaminen ja liiketoimintakokemus jatkavat kehittymistään meille sopivassa arvokehyksessä”, kiteyttää Valkamo.