Image Wear työvaatteet, Pure Waste t-paidatPure Wasten 100 % kierrätysmateriaalista valmistetut T-paidat löydät nyt imagewear.fi-verkkokaupasta ja seuraavista Image Wear Työasupalvelumyymälöistä: Helsinki, Espoo, Vantaa, Tuusula, Lahti, Tampere ja Oulu.

Pure Waste -paidat on valmistettu Intiassa 100 % kierrätysmateriaalista. Materiaali on tekstiiliteollisuuden leikkuujätettä - 70 % kierrätyspuuvillaa ja 30 % kierrätyspolyesteria.

 Image Wear työvaatteet, Pure Waste

Yksi T-paita säästää 2700 litraa vettä

Pure Wasten kierrätysidean ytimessä on veden säästäminen. Yhden puuvillakilon kasvattamiseen tarvitaan noin 11 000 litraa vettä, ja puuvillaa viljellään usein alueilla, joilla on pulaa makeasta vedestä. Yhden puuvillaisen T-paidan tekemiseen on laskettu kuluvan 2700 litraa vettä. Pure Wasten kierrätysmateriaalista valmistetussa paidassa veden kulutus on 0 litraa, sillä sekä puuvilla että polyesteri ovat uudella tuotantokierroksella, eikä valmistusprosessissa käytetä vettä. Edes värjäykseen ei tarvita vettä, sillä T-paidan väri määräytyy kierrätyskankaan alkuperäisen värin mukaan.

 

100 % kierrätysmateriaalia

On arvioitu, että tekstiiliteollisuuden valmistusprosesseissa keskimäärin 15 % raaka-aineista menee hukkaan. T-paidoissa käytetty puuvilla on 100 % tekstiiliteollisuuden leikkuu- ja kehruujätettä. Leikkuujäte lajitellaan värin ja laadun mukaan, avataan kuiduiksi, yhdistetään PET-pulloista ja kierrätetystä viskoosista valmistettuun polyesteriin, ja kehrätään langaksi.

 

Ei haitallisia kemikaaleja

Puuvillanviljelyssä käytetään huomattavia määriä torjunta-aineita ja hyönteismyrkkyjä, jotka ovat haitallisia niin ympäristölle kuin puuvillapelloilla työskenteleville. Myös puuvillan värjäysprosesseissa käytetään erilaisia kemikaaleja. Pure Waste -paitojen valmistusprosessissa ei tarvita haitallisia kemikaaleja, koska materiaali on 100 % kierrätettyä eikä tuotteita värjätä.

 

Pure Waste -paidat myymälöissä ja verkkokaupassa

Pure Waste -paidat löydät nyt Image Wear Työasupalvelumyymälöistä ja imagewear.fi-verkkokaupasta.

Saatavilla seuraavista myymälöistä: Helsinki, Espoo, Vantaa, Tuusula, Lahti, Tampere ja Oulu.

(Klikkaa kuvaa päästäksesi verkkokauppaan)

 Image Wear työvaatteet Pure Waste t-paidatImage Wear työvaatteet, Pure Waste t-paidatImage Wear työvaatteet, Pure Waste t-paidatImage Wear työvaatteet, Pure Waste t-paidat

         7D993-000-958             7D993-000-768              7D992-000-958              7D992-000-768

Pure Waste naisten t-paita, meleerattu harmaa ja tummansininen, koot XS -2XL
Pure Waste miesten t-paita, meleerattu harmaa ja tummansininen, koot XS - 2XL

 

Image Wear - Parempia Työpäiviä!