Asiakkaidemme ja henkilökuntamme sekä heidän läheistensä turvallisuus ja terveys on meille tärkeintä. Seuraamme päivittäin viranomaisten koronaviruksesta antamia tietoja ja ohjeistuksia pandemian etenemisen ehkäisemiseksi. Päivitämme tietoja ja kerromme mahdollisista muutoksista heti, kun tieto on saatavilla. Pyrimme kaikin keinoin varmistamaan asiakaspalvelun ja toimitukset asiakkaillemme.

Verkkokauppa palvelee normaalisti

Verkkokaupassa voit asioida turvallisesti kellon ympäri osoitteessa imagewear.fi/verkkokauppa. Tilauksia voi tehdä myös puhelimitse ja sähköpostilla.

Myymälät ja asiakaspalvelu

Tällä hetkellä myymälämme ovat avoinna arkisin klo 8:00 - 15:30. Myymälöidemme aukioloajat löydät osoitteesta imagewear.fi/myymalat. Turvallisen asiointikokemuksen varmistamiseksi vältämme lähikontaktia ja säilytämme palvelutilanteissa aina turvallisen välimatkan. Olemme tehostaneet myymälöidemme ja maksupäätteidemme puhtaanapitoa. Huolehdimme käsihygieniasta – käsidesiä on varattu sekä asiakkaidemme että henkilökuntamme käyttöön.

Mittatilaukset ja sovitukset

Sovituksissa pitäydymme suositellussa yhden metrin suojaetäisyydessä. Metrin turvavälin säilymiseksi Image Wearin henkilöstö ei tee tällä hetkellä sovituksia, joissa henkilöstä otetaan vartalon mitat. Asiakas voi ottaa mitat itse henkilökuntamme opastuksella. Myymälöissämme on sovittajille saatavilla käsien desinfiointiainetta. Mikäli kyseessä on useamman henkilön sovitus, saat lisätietoja myyjältäsi tai yhteyshenkilöltäsi.

Toimitukset

Toimitukset sujuvat tällä hetkellä normaalisti. Tampereen keskusvarastolla on muutamia yksittäistuotteita lukuun ottamatta hyvä toimitusvalmius ja täydennämme varastojamme tavalliseen tapaan. Kotimaan kuljetukset toimivat normaalisti ja lähetämme tuotteita varastoltamme päivittäin.

Mikäli toimituksiin tulee poikkeuksia, tiedotamme niistä asiakkaillemme tilauskohtaisesti. Lisätietoja toimituksista saat myyjältäsi tai yhteyshenkilöltäsi.

Olemme valmiina auttamaan kaikissa työvaatteisiin ja -jalkineisiin liittyvissä kysymyksissä. Pidetään yhdessä Suomi käynnissä.