Palvelu- ja hoivatyön vaatteet on suunniteltu täyttämään arjen vaatimukset materiaaleille ja käyttöominaisuuksille, ja niiden kestävyys testataan päivittäin. Image Wearilla ammattiasujen käytännöllisyyden lisäksi panostetaan myös esteettisiin näkökulmiin, jotta vaatteissa olisi kaikin puolin mukava olla ja tehdä töitä.

Mukavuutta työntekoon tuo hyödyllisyysmallisuojattu kainalorakenne, jonka ansiosta vaate palautuu paikoilleen esimerkiksi noston ja kurkottelun jälkeen. Alun perin terveydenhoitoalan asiakkaiden kanssa kehitetty kainalorakenne vähentää vaatteen epämukavaa nousemista ja pitää vaatteen aloillaan työtilanteissa, joissa kurotellaan, nostellaan, ojennellaan ja ylipäänsä liikutaan paljon.

Palvelu- ja hoivatyön vaatteiden materiaaleiksi on valittu joustavimmat, kestävimmät, miellyttävimmältä tuntuvat ja hengittävimmät vaihtoehdot. Kevyempi kangas lisää merkittävästi käyttömukavuutta fyysisessä työssä, ja kestävien materiaalien ansiosta värit ja kuosit säilyvät uudenveroisina toistuvien pesujenkin jälkeen. Materiaalit on tehty kestämään teollista huoltoa.

Tuotteet ovat saatavissa raikkaissa värivaihtoehdoissa, jotka sopivat loistavasti yhteen toistensa kanssa – niistä voi yhdistellä sopivia kokonaisuuksia ulkonäöstä tinkimättä.