OLETKO SINÄ VUODEN NUORI TYÖASUSUUNNITTELIJA 2017?

Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi Image Wear järjestää ensimmäisen Vuoden Nuori Työasusuunnittelija -suunnittelukilpailun.

Vuoden Nuori Työasusuunnittelija -kilpailu on Image Wearin järjestämä kilpailu suomalaisille vaatesuunnittelun opiskelijoille. Kilpailu järjestetään ensimmäisen kerran syyskuussa 2017. Image Wear haluaa tukea suomalaista vaatesuunnittelua ja nuoria opiskelijoita sekä kannustaa nuoria työasujen maailmaan. Hyvä työasu on osa yrityksen ilmettä ja auttaa ihmisiä tekemään työtään tehokkaammin, mukavammin ja turvallisemmin.

Kilpailutehtävä

Suunnittele ravintola-alan mallisto, joka koostuu tarjoilijan ja kokin asukokonaisuudesta. Kilpailussa haetaan toteuttamiskelpoista suunnitelmaa. Muistathan ottaa suunnittelussa huomioon vastuullisuuden. Vastuullisuus on osa Image Wearin kaikkea toimintaa – se on iloinen asia, joka kannustaa innovatiivisuuteen ja jatkuvaan kehittymiseen.

Osallistumisohjeet

Lähetä kilpailutyösi paperilla ja sähköisesti (pdf ja ai) 31.10. 2017 mennessä. Lähetä sähköiset versiot osoitteeseen: suunnittelukilpailu@imagewear.fi ja paperiversiot osoitteeseen: Image Wear Oy, Yrittäjänkatu 24, 33710 Tampere. Merkitse kuoreen viitteeksi Vuoden Nuori Työasusuunnittelija 2017. Liitä kilpailutyön mukaan erillinen paperi, josta käy ilmi nimesi, oppilaitoksesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Kilpailutöitä ei palauteta. 

Töiden perusteella raati valitsee 3 – 5 suunnittelijaa haastatteluihin, jotka käydään viikkojen 45 ja 46 aikana. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti marraskuun 2017 loppuun mennessä.

Image Wear valmistaa kilpailun voittajan asukokonaisuuden yhdessä kilpailun voittajan kanssa. Image Wear saa suunnittelijalta oikeuden asukokonaisuuden mahdolliseen kaupalliseen tuotantoon.

työvaatteetPalkinnot

Vuoden Nuori Työasusuunnittelija 2017 saa 1500 euron arvoisen stipendin, jonka lahjoittaa Image Wear.

Voittaja palkitaan julkistustilaisuudessa Helsingin Messukeskuksessa Gastro-messujen yhteydessä. Voittaja ja asukokonaisuus ovat Image Wearin osastolla messujen ajan 14.-16.3.2018. Voittaja sitoutuu olemaan kertomatta voitosta julkistustilaisuuteen asti.

Kilpailun säännöt

Lähettämällä kilpailutyön osallistuja sitoutuu seuraaviin sääntöihin:

  • - Kisaan voivat osallistua kaikki Suomessa opiskelevat opiskelijat, joiden pääaineena on vaatesuunnittelu tai sitä vastaava, jollain toisella nimikkeellä annettava tekstiili-, muoti- tai vaatetusalan opetus.

  • - Myös tänä vuonna valmistuneet tai valmistuvat voivat osallistua kilpailuun.

  • - Image Wearin henkilökunta ei voi osallistua kilpailuun. 

  • - Kilpailuun osallistutaan Vuoden Nuori Työasusuunnittelija -kilpailua varten suunnitellulla asukokonaisuudella. Jo muihin kilpailuihin suunnitelluilla tai opiskeluun liittyvillä töillä ei voi osallistua kilpailuun.

  • - Image Wear sopii voittajan kanssa voittotyön valmistamisesta. Tuotannollisten seikkojen takia asuun voi tulla muutoksia, joista sovitaan yhdessä voittajan kanssa.

  • - Voittotyö jää julkistustilaisuuden jälkeen Image Wearin omistukseen.

  • - Image Wear saa oikeudet asukokonaisuuden kaupalliseen tuotantoon.

  • - Mikäli asukokonaisuus tulee tuotantoon, siihen tehdään tuotelaput, joissa suunnittelijan nimi mainitaan.

  • - Image Wear voi ottaa tuotantoon myös muita kuin voittajan asukokonaisuuksia. Muista kokonaisuuksista korvaus on 500 € ja yksittäisistä vaatteista 200 €.

>> Lataa ja tulosta ennakkomainos täältä: (pdf)