Pimeät aamut ja pimeät illat, päivälläkin ollaan hämärän rajamailla. Vuoden pimein aika on taas käsillä. Nyt on aika varmistaa näkyvyys ja turvallinen työpäivä. Led-varoitustakki tai -liivi on loistava kaveri, kun työolosuhteet vaativat omaa valon lähdettä. Led-tuotteet antavat 360 ̊ näkyvyyden ilman ulkoista  valonlähdettä. Led-varoitusvaatteilla tuot työturvallisuutta monenlaisiin ympäristöihin, kuten satamiin, kaivoksiin, hämäriin hallitiloihin, liikenteenohjaukseen, rakennus- ja tietyömaille tai kiinteistöhuoltoon. Takki täyttää standardin EN ISO 20471 lk3 ja liivi EN ISO 20471 lk2.  

 Image Wear työvaatteet, Led-liivi

Image Wear työvaatteet, Led-takkiLed-varoitusliivi 12B52-412

Valokuitunauhan saa palamaan yhtäjaksoisesti kahdella eri kirkkausteholla tai vilkkuen. Led-nauhan valoteho on 500 lumenia ja virtaa antaa  povitaskuun mahtuva kevyt, pieni akku. Kirkkainta tehoa käyttäen akku kestää noin viisi tuntia. Takki ja liivi kestävät konepesun (40 ̊C), joten ne on helppo huoltaa muiden työvaatteiden kanssa. Vain akku tulee irrottaa ja poistaa pesun ajaksi. 
 

                                                                                      Led-talvivaroitustakki 2H098-412

Image Wear työvaatteet, Led-liivi


Image Wearin varoitusjoustohousuissa yhdistyvät kaikki, mitä täydellisiltä työhousuilta vaaditaan: joustavuus, liikkuvuus, istuvuus ja hengittävyys. Housujen mitoitus vastaa tämän päivän tarpeita ja toiveita. Miehille ja naisille on omat mallit. Vyötärönauhan takaosan kuminauha viimeistelee istuvuuden niin, ettei vyötä välttämättä tarvitse käyttää. Jos vyötä haluaa housuissa käyttää, vyölenkit varmistavat, että vyö pysyy napakasti paikoillaan. Image Wear työvaatteet, varoitusjoustohousut

Image Wear työvaatteet, Naisten varoitusjoustohousut
Naisten varoitusjoustohousut

1L308-456

Nämä työhousut eivät purista, kiristä eivätkä hiosta. Haaroihin, sisäreisiin, polvitaipeisiin ja takamukseen on lisätty hengittävää, mutta kestävää joustokangasta. Polvisuojustaskujen joustavat Cordura®-vahvikkeet lisäävät polvityöskentelyn mukavuutta ja pidentävät housujen käyttöikää. Polvipehmusteet saatavana erikseen.

            Miesten varoitusjoustohousut
            1L301-456
                                                                                                                             

Viimeisen päälle hiotut yksityiskohdat parantavat housujen käyttömukavuutta. Lahkeissa on kuminauhasäätö, jonka avulla housut voi säätää sopivan mittaisiksi. Käyttöikä pitenee, kun lahkeet eivät hierry puhki kenkien alla. Tarkkaan ja huolellisesti suunnitellut toiminnalliset taskut varmistavat, että työkalut ja tarvikkeet kulkevat helposti mukana. Sivutaskujen lisäksi housuissa on vetoketjullinen reisitasku, jossa on henkilökorttitasku, tarrallinen puhelintasku ja mattopuukkotasku. Myös kynätasku, mittatasku, vasaralenkit ja puukkotasku löytyvät. Vyötäröllä on lenkit riipputaskuja varten. Riipputaskut saatavana erikseen. Housut täyttävät näkyvän varoitusvaatetuksen standardin EN ISO 20471 lk 2.

Image Wear työvaatteet, varoitusjoustohousut

 

Polvipehmusteet 67800-000

Image Wear työvaatteet, polvipehmusteet
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Riipputaskut 98B79-766

Image Wear työvaatteet, riipputaskut