Työvaatteet vaativiin työolosuhteisiin

Vaativissa työolosuhteissa tulee suojautua asianmukaisella suojavaatetuksella. Image Wearin uuden Multinorm-malliston työvaatteet on kehitetty juuri näitä olosuhteita varten. Yhdessä Woolpower-malliston alusvaatteiden kanssa ne tarjoavat turvallisuusluokitukseltaan ja käyttömukavuudeltaan kattavan asukokonaisuuden vaativiin hitsaus-, polttoleikkaus-, kuuma- ja sähkötyöolosuhteisiin.

Multinorm-malliston tuotteet on suunniteltu mukaviksi käyttää tinkimättä kuitenkaan turvallisuusominaisuuksista. Malliston paloturvalliset ominaisuudet piilevät kangasmateriaalin kuitujen rakenteessa, minkä ansiosta tuotteiden suojausominaisuudet ovat pysyviä.

Mallistoon kuuluu sekä talvi- että kesätuotteita. Värivaihtoehtoina keltaisen lisäksi saatavilla myös Hi-Vis-oranssia ja mustaa.

Vaativissa olosuhteissa asianmukainen ja turvaominaisuuksiltaan kattava aluskerrasto on työvaatteissa lähes yhtä tärkeä kuin päällysvaatetus. Korkeiden lämpötilojen kanssa työskennellessä palosuojatuilla alusvaatteilla voidaan parantaa suojaavuutta ja vähennetään merkittävästi riskiä saada toisen tai kolmannen asteen palovammoja. Woolpower-malliston alusvaatteet ovat turvallinen ja mukava valinta vaativiin työolosuhteisiin - ne kestävät kuumuutta ja niiden materiaali on hengittävää sekä kosteutta siirtävää.

Multinorm- ja Woolpower-tuotteet ovat toistaiseksi tilaustuotteita, eli ne eivät ei ole saatavilla Image Wear työasumyymälöistä. Lisätietoja ja tarkemmat tuotetiedot malliston tuotteista löytyvät  klikkaamalla vieressä olevaa Multinorm-esitettä.

Image Wear työvaatteet - Oikeisiin töihin!

  Hi-Vis-talviasu työvaatteet Image Wear