Mikä Palvelu-Avainlippu on?

Avainlippuja on kahdenlaisia: tuotteille myönnettäviä ja palvelutyölle myönnettäviä. Palvelu-Avainlipun tunnistaa merkkiin liitetystä "Suomalaista Palvelua" -tekstistä. Suomalaisen Työn Liitto on vuonna 2019 myöntänyt Palvelu-Avainlipun Image Wearin työasupalvelulle osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle. Merkin myöntämisen ensisijaisena kriteerinä on, että palvelu tuotetaan Suomessa. Palvelu-Avainlippua hakevalla yrityksellä on myös oltava merkittävä kotimainen omistusosuus, Suomessa toimiva johto ja yrityksen pääkonttorin tulee sijaita Suomessa.

Image Wear työvaatteet, avainlippu

Meillä palvellaan

Käydään ostamassa jotkut työvaatteet ja -jalkineet. STOP. Ei näin, vaan näin > Käydään myymälässä ja mietitään myymälähenkilökunnan kanssa, mitkä olisivat meille sopivimmat työvaatteet ja -jalkineet.

Työasupalvelumme tekee mm. sovituksia, räätälöintiä, vaatteiden merkkauksia ja nimikointia sekä jalkaskannauksia. Image Wearilla oli viime vuonna Suomessa 130 työntekijää, joten yritys on merkittävä tekstiilialan työllistäjä Suomessa.

Image Wear työvaatteet, työasupalvelu

 

Image Wear Työasupalvelut antavat asiantuntevia neuvoja mm. erilaisten asukokonaisuuksien sekä yrityksen riskikartoitukseen perustuvien vaatetusten osalta. Myymäläpäällikkömme ovat suojainasiantuntijakoulutuksen (STYL) saaneita alan ammattilaisia. Tavoitat meidät myymälästä, puhelimitse ja sähköpostilla. 

 

 

Image Wear työvaatteet, sovitus

 

 

 

Image Wear Työasupalvelumyymälät tarjoavat myös sovituspalvelua. Isommissa erissä henkilökuntamme voi sovittaa vaatteita ja jalkineita sovittuna ajankohtana jopa työpaikallanne. Henkilökuntamme auttaa myös erikoismittaisten tuotteiden mittaamisessa ja hankinnassa.

 

Image Wear työvaatteet, korjausompelu

 

Jotta voit keskittyä työhösi ja tuntea olosi mukavaksi, työvaatteiden on oltavan oikean kokoisia. Tampereen korjausompelimossamme teemme työvaatteiden räätälöintiä, muutos- ja korjaustöitä - esim. lahkeiden, helmojen tai hihojen lyhennyksiä ja pidennyksiä - sekä kiinnitämme työvaatteisiin merkkejä.

 

 

 

Image Wear työvaatteet, skannaus

Hyvä työpäivä syntyy mukavista ja toimivista työvaatteista ja -jalkineista sekä jalkojesi jaksamisesta.

Kun jalat tuntuvat keveiltä, koko keho jaksaa paremmin.
Image Wear Työasupalvelumyymälöissä palvelemme asiakkaitamme Sievin ja Jalaksen jalkaskannereilla, jotka selvittävät jalkojesi mitat, jalkaholvin kaaren tuen tarpeen ja jalkojesi kuormittumispisteen hetkessä. Skanneri suosittaa oikean jalkineen koon, lestin leveyden sekä pohjallistyypin. Henkilökuntamme auttaa löytämään juuri sinun askeleellesi oikean, käyttötarkoitukseesi sopivan jalkineen sekä jalkasi muotoja mukailevat yksilölliset erikoispohjalliset. 

Image Wear työvaatteet, lämpösiirtomerkit

 

Työvaatteet ovat tärkeä osa yrityksesi ilmettä. Pystymme tulostamaan haluamasi logot, tekstit tai kuvat ja painamaan ne haluamiisi tuotteisiin. Lämpösiirtotekniikka mahdollistaa moniväriset painatukset. Lähes kaikissa myymälöissämme on lämpösiirtomerkkien painokone, joten pienet painatusmäärät saat sovitusti nopeasti. Isommat määrät painamme Tampereen logistiikkakeskuksessamme sijaitsevassa painossamme. 

 

 

Image Wear työvaatteet, paino

 

Silkkipaino on kätevä tapa painaa yrityksesi logo työvaatteisiin. Painamme logon joko suoraan asusteeseen tai leikepalaan. Silkkipainatus on kätevää ja edullista erityisesti suurissa painatusmäärissä ja – mikä parasta - se soveltuu painettavaksi lähes kaikkiin tuotteisiin. Painojälki on tarkkaa ja kestää pitkään teollisessakin pesussa. Tampereen logistiikkakeskuksessamme sijaitseva silkkipainomme hoitaa tarvitsemasi painatukset nopeasti.

 

 

Image Wear työvaatteet, brodeeraus

 

Työvaatteessa oleva työntekijän nimi ja yrityksen logo tekevät vaatteesta yksilöllisen. Huoliteltu ja korkealaatuinen brodeeraus on kestävä valinta. Brodeeraukset toteutamme nopeasti ja vaivattomasti Tampereen logistiikkakeskuksessamme sijaitsevassa brodeeraamossamme. Brodeeraus voidaan tehdä irtomerkille tai suoraan vaatteeseen.

 

 

Tervetuloa palveltavaksi!

Image Wear Työvaatteet – Parempia Työpäiviä!