Lisää osaamista potilas- ja seniorivaatetukseen

Image Wear tarjoaa nyt aiempaa laajempaa tuotevalikoimaa hoiva-alalle, kun yrityskaupan myötä taloon saatiin vahvistusta vaativien potilasvaatteiden suunnitteluun ja valmistamiseen. Iisalmessa toimivat MediWe Oy ja tuotantoyksikkö Zira Oy ovat nyt osa Image Wearia kaikkine työntekijöineen.

” MediWe Oy:n erityisosaaminen on korkealaatuisten ja käytössä mukavissa potilasvaatteissa. Näiden tuotteiden saaminen Image Wearin valikoimaan on luonteva täydennys hoiva- ja palvelualan vaatekokonaisuuteemme. Asiakaskunta siis pysyy samana, mutta tarjottavien tuotteiden skaala laajenee”, kertoo Image Wearin toimitusjohtaja Pekka Nikkanen.

MediWe Oy:lle siirtyminen Image Wearin brändin alle tietää jatkuvuutta ja varmistaa vuosikymmenien aikana hankitun osaamisen säilymisen ja edelleen kehittymisen.

Kaupan myötä Image Wearin tuotevalikoimaan saadaan helppokäyttöisiä ja perusteellista laitospesua kestäviä neulosvaatteita. ”Uudet neulosvaatteemme ovat miellyttäviä päällä, kestäviä ja helppohoitoisia. Esimerkiksi seniorivaatteiden suunnittelussa on kiinnitetty erityisesti huomiota helppoon pukemiseen silloin, kun käyttäjät liikkeet ovat rajoittuneet, mitoitus on mukavan väljää ja vaatteet ovat lämpimiä”, kuvailee MediWe-yksikön johtaja Sirpa Kärkkäinen.

Potilas- ja seniorivaatteet suunnitellaan ja valmistetaan edelleen Image Wear MediWe yksikössä Iisalmessa ja ne tulevat myyntiin myös Image Wearin valtakunnalliseen myymäläketjuun. Tuotteet ovat vapaasti ostettavissa myös mediwe.fi-osoitteesta löytyvästä verkkokaupasta. ”Nämä ovat ehdottomasti pienille hoitokodeille ja kuluttajillekin sopivia vaatteita. Kaikille mukavuutta ja toimivuutta arvostaville - ikään katsomatta, vaikka näistä seniorivaatteina puhutaankin”, vakuuttaa Sirpa Kärkkäinen.