Tarjous on voimassa 11.10.2020 asti.

Kankainen kasvomaski saattaa vähentää hengitystie-eritteiden leviämistä ympäristöön, mikä puolestaan voi vähentää virustartuntojen mahdollisuutta. Tämä edellyttää kuitenkin oikeanlaista maskin käyttöä. Väärin käytettynä kasvomaski voi olla jopa viruksen levittäjä. Kasvomaskin paikalleen asettaminen ja poistaminen vaatii huolellisuutta, jottei likaantunut maski aiheuta tartuntariskiä. Muista säilyttää turvaväli. Vaikka kasvomaski lyhentää turvallista etäisyyttä, se ei korvaa huolellista käsihygieniaa

Valikoimistamme löydät uudelleenkäytettävät, kankaiset kasvomaskit sekä kiinnitysnauhoilla että -lenkeillä. Hyödynnä nyt huipputarjous – osta 2, maksa 1. Tarjous on voimassa sekä myymälöissä että verkkokaupassa.

Trikoinen kasvomaski

                       Image Wear kangasmaski

Kasvomaski, antibakteerinen C2219-000                       Kasvomaski, nauhoilla 98D74-200

Kaksi kokoa: M ja L.                                                          Materiaali: 100 % puuvilla tai

Materiaali: 100% polyesteritrikoo, jossa on                       puuvilla/polyesteri -sekoite.

antibakteerinen hopeakäsittely.                                         Erilaisia kuoseja.

Käsittely kestää 50 pesua 90 asteen                                Kestää 90 asteen kotipesun.

lämpötilassa.                                                                    Maski saattaa rypistyä, haalistua tai kutistua kotipesussa.

Maski on käytössä mm. kodinhoidossa ja                        Kestää pesulapesun.

asiakaspalvelutyössä. 

 Linkki verkkokauppaan!                                            Linkki verkkokauppaan

 

Saatavilla myös otsapannat, joihin kasvomaskin lenkit voi kiinnittää.

 

Panta napeilla 98D79-944                                                 Solmupanta napeilla 98D77-525

 Linkki verkkokauppaan!                                              Linkki verkkokauppaan!

 

Näin käytät maskia:

1. Pese tai desinfioi kädet, ennen kuin puet puhtaan maskin.

2. Jos maskissa on laskokset, suuta vasten tulevalla puolella laskokset ovat ylöspäin, ulospäin tulevalla puolella laskokset  ovat alaspäin.

3. Jos maskissa on lenkit, vedä ne korvien taakse. Voit myös käyttää pantaa, jossa on napit lenkkien kiinnitystä varten. Jos maskissa on nauhat, solmi ne pään taakse.

4. Vedä maskin ylempi pitkä sivu nenän päälle ja alempi pitkä sivu leuan alle. Maskista ei ole hyötyä, ellei se peitä sekä nenää että suuta.

5. Painele sormilla nenän sivuilta poskille niin, että maskista tulee mahdollisimman ilmatiivis. Maskin tulee istua niin hyvin, ettei hengitysilma pääse kulkemaan sivuilta tai silmien alta. Reunoilta vuotava ilma voi heikentää maskin suojaustehoa.

6. Älä koske kasvomaskiin, kun se on ylläsi. Älä juo tai syö maskin käytön aikana. Jos kosket maskin pintaan käytön aikana, pese tai desinfioi kätesi.

7. Pese tai desinfioi kädet ennen maskin riisumista.

8. Riisu maski ottamalla vain sen takaa kiinni lenkeistä tai nauhoista. Taita maski niin, että likaantunut eli suusta ulospäin ollut puoli jää sisälle. Vältä koskemasta maskin ulkopintaan.

9. Koronavirus säilyy pinnoilla jopa kahteen vuorokauteen asti. Kankaiden pinnoilla aika on luultavasti pienempi, mutta silti on syytä olettaa, että ainakin käyttöpäivän aikana virus voi tarttua likaisesta kangasmaskista. Kangasmaski kannattaa siis käytön jälkeen laittaa esimerkiksi kannelliseen ämpäriin, muuhun erilliseen astiaan tai suljettavaan pussiin odottamaan pesemistä.

10. Pese tai desinfioi kädet maskin poistamisen jälkeen.

11. Pese kangasmaski 90 asteessa pesukoneessa tai keitä sitä viisi minuuttia vedessä, johon on lisätty hieman pesuainetta. Huuhtele ja kuivaa maski paikassa, jossa on raitis ilma. Anna maskin kuivua täysin pesun jälkeen, ennen kuin otat sen uudelleen käyttöön.

Image Wear työvaatteet kasvomaski

 

 

Kasvomaskin suositeltu käyttöaika on tunnista muutamaan tuntiin. Älä käytä kostunutta maskia, vaan vaihda se tarpeen mukaan uuteen. Esimerkiksi työmatkoja varten tarvitset ainakin kaksi kasvomaskia - yhden meno- ja yhden paluumatkaa varten - ja kaksi tiiviisti suljettavaa muovipussia.

Muista maskia käyttäessäsi myös hyvä käsi- ja yskimishygienia, fyysisten tai lähikontaktien välttäminen sekä kasvojen, nenän ja suun koskettelun välttäminen.

Olemme tehneet kankaisen kasvomaskin käytöstä myös käyttöohje-julisteen, jonka voit ladata ja tulostaa itsellesi, lähipiirillesi, työyhteisöllesi tai muille kankaista kasvomaskia käyttäville. Tulostettavan käyttöohjeen saat täältä tai klikkaamalla kuvaa.

 

 Pidetään huolta toisistamme!

Image Wear - Parempia työpäiviä!