Image Wearin kehittämä uudenlainen varoitustakki tarjoaa näkyvyyttä ja mukavuutta pimeisiin ja kylmiin työskentelyolosuhteisiin. Varoitustakki sisältää turvallisuutta lisäävän LED-valonlähteen sekä työmukavuutta tuovan lämmityspaneelin. Takki on laatuaan ensimmäinen Suomessa, sillä se on ensimmäinen LED-valoja sisältävä varoitustakki, jossa on myös lämmittävä elementti.

Välikauden säihin tarkoitettu takki parantaa turvallisuutta niissä tilanteissa, joissa täytyy näkyä pimeässä ilman ulkopuolista valonlähdettä. Se sopii erityisesti liikenteen ohjaukseen, rekkakuskeille sekä ja rakennus- ja tietyömaille.

Varoitustakin hihassa on kolme ja olkapäässä kaksi LED-valoa, jotka voidaan tilata mieltymysten mukaan sijoitettavaksi joko oikealle tai vasemmalle puolelle. Selässä loistaa viiden valon vaakarivi. Hihan ja olkapään valot ovat väriltään valkoiset ja selkäpuolen valot punaiset. Punaista LED-valoa käytetään huomiovalona, eikä sitä ole tarkoitettu valaisemiseen. Valoja säädetään ohjaimesta, ja ne voi asettaa palamaan joko yhtäjaksoisesti tai kolmella eri vilkkumisnopeudella. Povitaskussa säilytettävä pienikokoinen akku kestää jopa yhdeksän tuntia riippuen värien ja valotilojen käytöstä. Akun lataaminen täyteen kestää noin neljä tuntia.

Takin sisäpuolella selässä on tarralla kiinnitettävä lämmityspaneeli, joka tekee kylmissä olosuhteissa työskentelystä miellyttävämpää. Alaselän kohdalle asetettava lämpöpaneeli sopii erityisesti työhön, jossa alaselälle voi kyykistelemisen ja kurottamisen vuoksi päästä kylmää ilmaa. Paneelilla on kolme eri lämpötasoa, joita voi säätää pienellä ohjaimella. Lämmityspaneeli saa virtansa omasta akustaan, jonka kesto on lämpötilasta riippuen jopa kuusi tuntia.

Varoitusvaatetusta koskevan EN ISO 20471 -standardin täyttävä takki on tehty hengittävästä, puuvillasekoitteisesta materiaalista. Takissa on hyödyllisyysmallisuojattu kainalorakenne, jonka avulla vaate palautuu paikoilleen käsien noston ja kurkottelun jälkeen. Kyynärpäissä on Cordura-vahvikkeet. Takissa on lisäksi henkilökorttitasku sekä kännykkätasku, ja sisätaskuista löytyvät läpiviennit mahdollisille kuulokeliitännöille. Takin sisäpuolella on tiputustaskut ja helmassa kuminauhasäätö.

Takin voi pestä LED-valoineen 40° C: en konepesussa. Akku ja lämmityspaneeli on irrotettava ennen pesua.

LED-takki on Image Wearin tilaustuote, jota valmistetaan sekä keltaisena että oranssina (fluoresoiva).