Talviolosuhteisiin suunniteltu Led-varoitustakki saa rinnalleen varoitusliivin. 360° näkyvyys kaikkiin ilmansuuntiin ilman ulkopuolista valonlähdettä. 

led-liivi, työvaatteet, työturvallisuus

Tulossa tammikuussa 2020

Led-varoitusliivi – Loistavaa näkyvyyttä kaikkiin suuntiin!

Valokuitunauhalla varustettu varoitustakki saa rinnalleen varoitusliivin. Led-varoitusliivin oma valonlähde antaa mahdollisuuden näkyä myös olosuhteissa, joissa ei ole muuta ulkoista valoa. Led-valonauhaliivi on innovatiivinen työvaate nykypäivän tarpeisiin.

Valokuitunauhan saa palamaan yhtäjaksoisesti kahdella eri kirkkausteholla tai vilkkuen. Led-nauhan tehokkuus on 500 lumenia ja virranlähteenä toimii povitaskuun mahtuva akku. Kirkkaimmalla teholla valot palavat noin viisi tuntia. Liivi sekä valokuitunauhat ovat konepesun (40°C) kestäviä, joten voit huoltaa liiviä normaalisti kuten muitakin työvaatteita - vain akku pitää irrottaa ennen pesua.

Tyylikäs liivi tuo turvallisuutta vaativiin olosuhteisiin. Työntekijä näkyy joka suunnasta 360° ilman ulkopuolista valonlähdettä. Valonauhat ovat erittäin tehokkaat ja antavat hyvän valaistuksen pimeässä. Loistava tuote esim. satamiin, kaivoksiin, liikenteenohjaukseen, rakennustyömaille ja kiinteistönhuoltoon. Takki täyttää EN ISO 20471 -standardin lk2.