Mitä ostaisin lahjaksi? Tuttu tunne meille jokaiselle. Keräsimme avuksesi joululahjavinkkejä – olitpa sitten liikkeellä hyvissä ajoin tai viime tipassa.

työvaatteet keittiöön Image Wear

Ruoanlaitto ja leipominen on hauskaa puuhaa, mutta ”rapatessa voi roiskua”. Innokkaalle kotikokille sopiva lahja on laadukas suutarin esiliina. Perinteinen suutarin essu  suojaa vauhdikkaimmankin kokin vaatteet. Yksi koko toimii kaikille. Laadukas materiaali säilyttää värinsä ja ryhtinsä sekä siliää helposti. Modernista tyylistä pitävälle kokkaajalle sopii Stiili-malliston suutarin essu, jossa on epäsymmetrinen vinohelma sekä halkio. Pitkän vyön voi sitaista solmuun myös etupuolelle ja esiliinan saa näppärästi taitettua puoliessuksi. Oman keittiön master chefille mainio lahja on perinteinen kokkihattu.

joululahjat Image Wear työvaatteet Laadukas T-paita on aina hyvä ja hyödyllinen lahja. Meiltä löydät niin naisille kuin miehille paidat, jotka kestävät hyvänä useita toistuvia pesuja eivätkä nukkaannu.

työvaatteet Image Wear hanskat

Lämpimät, lampaannahkaiset käsineet ovat oiva lahja niin miehille kuin naisille. Käsineet ovat laadukasta lampaannahkaa ja villavuori lämmittää mukavasti pakkasella. Lumenluontiin ja muihin talvisiin ulkotöihin sopivat kylmiin olosuhteisiin suunnitellut työhanskat, joissa on vettähylkivä kalvo.

 Image Wear työvaatteet, näkyvät varoitusvaatteet

Liikkuuko lahjansaaja pimeässä? Petzlin Atex led ladattava-otsalamppu tuo valoa pimeään niin kaduilla, poluilla kuin kotipihallakin. Heijastinliivi turvaa pimeässä liikkuvaa ja on mainio turvavaruste vaikkapa autoilijalle tai ratsastajalle.

 Image Wear työvaatteet, seniorivaatteet

Kaipaatko lahjaideaa mummolle tai vaarille? Mukava ja helposti puettava oloasun takki kestää jopa laitospesun. Joustava neulosmateriaali, sopiva väljyys, isot napit sekä erikoisleikkaukset helpottavat omatoimista pukeutumista. Takki on silittämättä siisti ja kestää hyvännäköisenä pitkään. Valikoimasta löytyvät myös mukavat oloasun housut. Väljä mitoitus helpottaa pukemista ja antaa käyttömukavuutta. Housut sopivat hyvin eripituisille henkilöille lahkeensuun resorin ansiosta ja vyötärön saa aseteltua sopivaksi napilla säädettävällä kuminauhalla. Housut kestävät laitospesun ja ovat silittämättä siistit. Lämpöisten, helposti puettavien liukuestetossujen nappulat estävät tehokkaasti liukastumisia.

 Image Wear työvaatteet

Varma lahjavalinta on lahjakortti Image Wear Työasupalvelumyymälään. Annoitpa lahjan opiskelijalle, omalle talkkarille tai tee se itse -miehelle/naiselle, myymälästämme löytyy oivia tuotteita monenlaisiin tarpeisiin.