Image Wear on solminut 3 kauden (2015–2018) yhteistyösopimuksen Suomen Salibandyliiton kanssa. Tämän yhteistyön johdosta Image Wear on Salibandyliigan virallinen työvaatetoimittaja.

Suomen Salibandyliitto on valtakunnallinen liikunta- ja urheilujärjestö, jonka tehtävänä on salibandyn ja sählyn harrastajien edunvalvonta ja lajin harrastamisen kehittäminen valtakunnallisesti sekä toimia sählyn ja salibandyn laaja-alaisena mahdollistajana.

Yhteistyöhön sisältyy kisaorganisaation vaatteet kisalogo- ja tekstipainatuksin naisten salibandyn MM-kisasoissa Tampereella 4. - 12.12.2015. Tämän lisäksi toimitamme Salibandyliigan tuotantoryhmän ja katusählykiertueorganisaation vaatteet sekä Salibandytuomareiden tuomaritakit kaikille pääsarjassa.

Image Wearilla on yli 60 vuoden kokemus työvaatteista, jolloin pystymme tarjoamaan erittäin monipuolisen ja laadukkaan valikoiman työvaatteita moneen työhön ja tapahtumaan. Laaja valikoimamme kattaa muun muassa ravintola-, teollisuus-, palvelu- ja hoivatyön työvaatteet. Työvaatteiden lisäksi Image Wear on Suomen suurimpia työ- ja turvajalkineiden jälleenmyyjiä. Lisätietoa Image Wearin tarjonnasta löytyvät osoitteesta www.imagewear.fi