Image Wear Oy on aloittanut yhteistyön Globe Hope Oy:n kanssa. Tarkoituksena on hyödyntää asiakkaiden käytettyjä tuotteita asiakkaan uudessa mallistossa tai asiakas- sekä henkilökuntalahjoina.

Globe Hope on Seija Lukkalan vuonna 2001 perustama yritys, joka valmistaa ekologisia designtuotteita kierrätys- ja ylijäämämateriaaleista. Yhteinen arvomaailma on pohjana Image Wearin ja Globe Hopen yhteistyölle: molemmat yritykset ovat sitoutuneet suunnittelussa ja tuotannossa kestävän kehityksen periaatteisiin, haluavat tarjota asiakkailleen ekologisen ja kestävän vaihtoehdon sekä samalla kannustaa ympäristöystävälliseen ajatteluun.

Image Wearin asiakasyrityksillä on mahdollisuus hyödyntää vanhat työvaatteet kierrätystuotteina. Image Wear kierrättää vaatteet Globe Hopelle, teettää vaatteet asiakkaan haluamiksi tuotteiksi ja myy valmistetut tuotteet esimerkiksi yrityksen omaan käyttöön tai sidosryhmälahjoiksi.

Ensimmäisenä yhteistyöprojektinaan Globe Hope on valmistanut Image Wearin ylijäämämateriaaleista tietokonelaukut Image Wearin henkilökunnalle.

 

Globe Hope laukku