Image Wear työvaatteet, Flexy-työvaatteet

Flexy-malliston työvaatteet on suunniteltu asiakaspalautteiden pohjalta. Tuotteissa on tarkkaan mietittyjä yksityiskohtia, joiden suunnittelussa on huomioitu mm. teollisessa työssä käytössä olevat erityyppiset liikeradat. Erinomainen istuvuus, jousto-ominaisuudet ja monipuoliset taskut lisäävät toimivuutta ja käyttömukavuutta. Omat istuvat mallit miehille ja naisille. Näissä vaatteissa työn tekeminen on hauskaa!

Image Wear työvaatteet

 

 Moderni ja käytännöllinen Flexy-työliivi on ammattilaisen valinta. Selkäosan joustokappale tuo liikkuvuutta ja olan hengittävä verkko viimeistelee käyttömukavuuden. Etuosan levike kaksine vetoketjuineen mahdollistaa liivin ympäryksen säätämisen. Runsaasti käytännöllisiä taskuja. Riipputaskulenkit sekä edessä että takana. Koot 2XS - 4XL.

 Liivi 12B55-550-990 tulossa myymälöihin ja verkkokauppaan maaliskuussa 2020

 

 

Flexy-takeissa on useita mm. vetoketjulla suljettavia taskuja, tarralla säädeltävät hihansuut sekä selässä liikkuvuutta parantava joustokappale ja pidennetty helma. Helmaa saa säädeltyä kiristysnyörillä. Kuulokejohdon saa vietyä taskusta takin sisään ja taskussa löytyy myös lenkki kuulokkeille. Takeissa myös henkilökorttitasku. Miesten mallissa koot S - 4XL ja naisten mallissa koot 2XS - 4XL.

 

Housuissa joustava vyötärönauha takaa hyvän istuvuuden. Sivutaskujen muotoilu estää työkalujen ja muiden tavaroiden putoilun työskennellessä. Haaroissa, reisien alaosassa ja housujen takapuolella on joustokangasta, joka tuo liikkuvuutta ja käyttömukavuutta erilaisissa työasennoissa. Housuissa on myös runsaasti käytännöllisiä taskuja, polvissa Cordura-vahvikkeet ja lahkeissa heijastintereet sekä 4 cm pidennysvara. Miesten koot 46 – 62 ja naisten koot 34 – 50

Image Wear työvaatteet

Naisten takki 1H225-550-990 / Miesten takki 1H222-550-990 https://www.imagewear.fi/miesten-takki-teollisuus

Naisten housut 1L311-550-990 / Miesten housut 1L299-550-990 https://www.imagewear.fi/miesten-housut-teollisuus