Laskeva

VR uudisti junissa työskentelevän henkilökunnan työvaatteet alkuvuonna. Uusien työvaatteiden käyttöönoton myötä vanhat työvaatteet ovat tarpeettomia. VR kierrättää vanhat työvaatteet 100-prosenttisesti eri kohteisiin. Suurin osa vanhoista vaatteista kokee muodonmuutoksen uusiomateriaaliksi. Lisäksi vaatteita lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen sekä Suomen Rautatiemuseon kokoelmiin.

Lue lisää
Postattu Vastuullisuus By Administrator Imagewear

#Imadeyourclothes - Image Wear osallistuu jälleen kansainväliseen Vaatevallankumous-kampanjaan 22. - 28. huhtikuuta. Kampanjassa ihmiset ympäri maailman näyttävät, että vaateteollisuudelta halutaan vastuullisuutta ja läpinäkyvyyttä.

 

 

Lue lisää
Postattu Uutiset Vastuullisuus By Administrator Imagewear

Kotimaiset yritykset, laivayhtiö Eckerö Line ja työvaatteita valmistava Image Wear, ovat kirjaimellisesti lyöneet hynttyyt yhteen. Image Wear teetti Eckerö Linen työasujen ylijäämäkankaista 200 lakanaa, jotka lahjoitettiin vauvaperheitä ja heidän läheisiään tukevalle Helsingin ensikotiyhdistykselle.

Lue lisää
Postattu Uutiset Vastuullisuus By Image Wear

Image Wear osallistuu jälleen kansainväliseen Vaatevallankumous-kampanjaan 23.–29. huhtikuuta. Kampanjassa ihmiset ympäri maailman näyttävät, että vaateteollisuudelta halutaan vastuullisuutta ja läpinäkyvyyttä.

Lue lisää
Postattu Uutiset Vastuullisuus By Image Wear

Image Wearille on 28.9.2017 myönnetty ISO 9001- ja ISO 14001 -sertifikaatit. ISO 9001 -laatujärjestelmän sertifikaatti on kolmannen osapuolen antama pätevä todiste, joka osoittaa yrityksen toimivan asiakaslähtöisesti ja järjestelmällisesti laadun kehittämisessä. ISO 14001 -sertifikaatti ohjaa organisaatioita ympäristöasioiden jatkuvassa kehittämisessä ja kertoo vastuullisesta suhtautumisesta ympäristöasioihin.

Lue lisää
Postattu Uutiset Vastuullisuus By Image Wear
Laskeva