Laskeva

Vaihtelevat vuodenajat ja vaativat työolosuhteet asettavat työvaatteille haasteita. Työvaate ei ole pelkästään suojavaate, vaan se vaikuttaa myös työntekijän tuottavuuteen ja tyytyväisyyteen.

 

 

Lue lisää
Postattu Uutiset Varoitusvaate By Administrator Imagewear

Työvaatteet työolosuhteiden mukaan. Vaativissa työolosuhteissa tulee suojautua asianmukaisella suojavaatetuksella. Image Wearin uuden Multinorm-malliston tuotteet on kehitetty juuri näitä olosuhteita varten.

 

 

Lue lisää
Postattu Uutiset Varoitusvaate Työvaatemallisto By Administrator Imagewear

Valokuitunauhalla varustettu varoitustakki on Image Wearin uusin innovaatio näkyvyyttä vaativiin työolosuhteisiin. Takin oma valonlähde antaa mahdollisuuden näkyä myös olosuhteissa, joissa ei ole muuta ulkoista valoa. Takkia ja sen ominaisuuksia esiteltiin tällä viikolla järjestetyillä EuroSafety-messuilla Tampereella.

Lue lisää
Postattu Uutiset Varoitusvaate By Image Wear

Image Wearin kehittämä uudenlainen varoitustakki tarjoaa näkyvyyttä ja mukavuutta pimeisiin ja kylmiin työskentelyolosuhteisiin. Varoitustakki sisältää turvallisuutta lisäävän LED-valonlähteen, ja lisätilauksesta on mahdollista ostaa työmukavuutta tuova lämmityspaneeli. Takki on laatuaan ensimmäinen Suomessa, sillä se on ensimmäinen LED-valoja sisältävä varoitustakki, johon on mahdollista lisätä myös lämmittävä elementti.

Lue lisää
Postattu Uutiset Varoitusvaate Työvaatemallisto By Image Wear

Image Wearin kehittämä varoitustakki on lajinsa ensimmäinen Suomessa.

Pohjolassa riittää vaarallisia, kylmiä ja pimeitä työskentelyolosuhteita. Image Wear vastaa haasteisiin lanseeraamalla uudenlaisen varoitustakin, joka sisältää sekä turvallisuutta lisäävän valonlähteen että työmukavuutta luovan lämmityspaneelin. Välikauden säihin tarkoitettu takki on ensimmäinen led-valoja sisältävä varoitustakki, jossa on myös lämmittävä elementti.

Lue lisää
Postattu Uutiset Varoitusvaate Työvaatemallisto By Image Wear
Laskeva