Laskeva

Nyt ei kiristä, purista eikä hiosta! Tampereen tuotetiimimme on kehittänyt aivan uudenlaiset varoitushousut, joissa yhdistyvät joustavuus, liikkuvuus ja hengittävyys.

 

Lue lisää
Postattu Uutiset Varoitusvaate Työvaatemallisto By Administrator Imagewear

Vuoden Nuori Työvaatesuunnittelija -kilpailu on Image Wearin järjestämä kilpailu suomalaisille vaatesuunnittelun opiskelijoille/vastavalmistuneille. Image Wear haluaa tukea suomalaista vaatesuunnittelua ja nuoria opiskelijoita sekä kannustaa nuoria työvaatteiden maailmaan.

Lue lisää
Postattu Uutiset Varoitusvaate Suunnittelukilpailu By Administrator Imagewear

Vaihtelevat vuodenajat ja vaativat työolosuhteet asettavat työvaatteille haasteita. Työvaate ei ole pelkästään suojavaate, vaan se vaikuttaa myös työntekijän tuottavuuteen ja tyytyväisyyteen.

 

 

Lue lisää
Postattu Uutiset Varoitusvaate By Administrator Imagewear

Työvaatteet työolosuhteiden mukaan. Vaativissa työolosuhteissa tulee suojautua asianmukaisella suojavaatetuksella. Image Wearin uuden Multinorm-malliston tuotteet on kehitetty juuri näitä olosuhteita varten.

 

 

 

Lue lisää
Postattu Uutiset Varoitusvaate Työvaatemallisto By Administrator Imagewear

Valokuitunauhalla varustettu varoitustakki on Image Wearin uusin työvaate innovaatio näkyvyyttä vaativiin työolosuhteisiin. Takin oma valonlähde antaa mahdollisuuden näkyä myös olosuhteissa, joissa ei ole muuta ulkoista valoa. Takkia ja sen ominaisuuksia esiteltiin tällä viikolla järjestetyillä EuroSafety-messuilla Tampereella.

Image Wear työvaatteet - Oikeisiin töihin!

Lue lisää
Postattu Uutiset Varoitusvaate By Image Wear
Laskeva