Laskeva
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Huhtikuussa Image Wearin 60v-juhlia vietetään Turussa. Tarkista tapahtumapäivät ja kuukauden edut kampanjakalenterista. Image Wear -työvaatteet. Parempia Työpäiviä!

 

 

Lue lisää
Postattu Uutiset Työvaatemallisto By Administrator Imagewear

Maaliskuussa Image Wearin 60v-juhlavuotta juhlistetaan Helsingissä ja Mikkelissä. Tarkista tapahtumapäivät ja kuukauden edut kampanjakalenterista. Image Wear -työvaatteet. Parempia Työpäiviä!

 

Lue lisää
Postattu Uutiset By Administrator Imagewear

Woolpowerin merinovillaiset alusasut ovat kuin toinen iho. Ne ovat ohuita, saumattomia eivätkä hankaa, kutita tai hiosta. Woolpower on kehittänyt sarjan tuotteita, joita voi yhdistellä eri tavoin lämpötilan ja aktiivisuuden mukaan. Ullfrotté Original on yhdessä Ruotsin puolustusvoimien, tutkijoiden, lääkärien ja selviytymisasiantuntijoiden kanssa kehitetty kestävä tekstiili. 

Lue lisää
Postattu Uutiset Talvivaatteet By Administrator Imagewear

Helmikuun kampanjakalenterissa kuukauden kampanjatuotteet sekä muita juhlaviikkojen etuja. Tarkista, missä kaupungeissa tässä kuussa juhlitaan Image Wearin 60v. -juhlavuotta. Image Wear -työvaatteet. Parempia Työpäiviä!

Lue lisää
Postattu Uutiset By Administrator Imagewear

Vaihtelevat vuodenajat ja vaativat työolosuhteet asettavat työvaatteille haasteita. Työvaate ei ole pelkästään suojavaate, vaan se vaikuttaa myös työntekijän tuottavuuteen ja tyytyväisyyteen.

 

 

Lue lisää
Postattu Uutiset Varoitusvaate By Administrator Imagewear
Laskeva
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5