Laskeva
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Nyt ei kiristä, purista eikä hiosta! Tampereen tuotetiimimme on kehittänyt aivan uudenlaiset varoitushousut, joissa yhdistyvät joustavuus, liikkuvuus ja hengittävyys.

 

Lue lisää
Postattu Uutiset Varoitusvaate Työvaatemallisto By Administrator Imagewear

Kesäkuussa hellitetään hetkeksi. Image Wearin 60v.-juhlat jatkuvat taas kesälomien jälkeen. Image Wear työvaatteet. Parempia Työpäiviä!

 

 

Lue lisää
Postattu Uutiset Suunnittelukilpailu By Administrator Imagewear

Kuusikymppisiään viettävän Image Wearin juhlavuosi jatkuu iloisissa tunnelmissa. Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Image Wear Oy:lle Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle sekä Design from Finland -merkin suomalaisesta muotoiluosaamisesta. Avainlippu on myönnetty Image Wearin työasupalvelulle ja Design from Finland -merkki Image Wearin työvaatteille sekä potilas- ja seniorivaatteille.

Lue lisää
Postattu Uutiset By Administrator Imagewear

Vuoden Nuori Työvaatesuunnittelija -kilpailu on Image Wearin järjestämä kilpailu suomalaisille vaatesuunnittelun opiskelijoille/vastavalmistuneille. Image Wear haluaa tukea suomalaista vaatesuunnittelua ja nuoria opiskelijoita sekä kannustaa nuoria työvaatteiden maailmaan.

Lue lisää
Postattu Uutiset Varoitusvaate Suunnittelukilpailu By Administrator Imagewear

#Imadeyourclothes - Image Wear osallistuu jälleen kansainväliseen Vaatevallankumous-kampanjaan 22. - 28. huhtikuuta. Kampanjassa ihmiset ympäri maailman näyttävät, että vaateteollisuudelta halutaan vastuullisuutta ja läpinäkyvyyttä.

 

 

Lue lisää
Postattu Uutiset Vastuullisuus By Administrator Imagewear
Laskeva
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5