Laskeva
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Valokuitunauhalla varustettu varoitustakki on Image Wearin uusin innovaatio näkyvyyttä vaativiin työolosuhteisiin. Takin oma valonlähde antaa mahdollisuuden näkyä myös olosuhteissa, joissa ei ole muuta ulkoista valoa. Takkia ja sen ominaisuuksia esiteltiin tällä viikolla järjestetyillä EuroSafety-messuilla Tampereella.

Lue lisää
Postattu Uutiset Varoitusvaate By Image Wear

Kotimaiset yritykset, laivayhtiö Eckerö Line ja työvaatteita valmistava Image Wear, ovat kirjaimellisesti lyöneet hynttyyt yhteen. Image Wear teetti Eckerö Linen työasujen ylijäämäkankaista 200 lakanaa, jotka lahjoitettiin vauvaperheitä ja heidän läheisiään tukevalle Helsingin ensikotiyhdistykselle.

Lue lisää
Postattu Uutiset Vastuullisuus By Image Wear

Opiskelijatarjoukset ovat voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa 1.6.–30.9.2018. Saat koodilla ”OPISKELIJA18V” -20 % alennuksen verkkokaupasta tilatuista normaalihintaisista vaatteista ja koodilla "OPISKELIJA18J" -10 % alennuksen normaalihintaisista jalkineista. Lisäksi ilmaiset toimituskulut!

Lue lisää
Vuoden Nuori Työvaatesuunnittelija -kilpailu on Image Wearin järjestämä kilpailu suomalaisille vaatesuunnittelun opiskelijoille. Kilpailutehtävänä on suunnitella naisille ja miehille palvelualan asukokonaisuudet. Voittajan valitsee palvelu- ja vaatetusalaa monipuolisesti edustava kuuden hengen tuomaristo.Lue lisää
Postattu Uutiset Suunnittelukilpailu By Image Wear

Image Wear osallistuu jälleen kansainväliseen Vaatevallankumous-kampanjaan 23.–29. huhtikuuta. Kampanjassa ihmiset ympäri maailman näyttävät, että vaateteollisuudelta halutaan vastuullisuutta ja läpinäkyvyyttä.

Lue lisää
Postattu Uutiset Vastuullisuus By Image Wear
Laskeva
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5