Laskeva

Opiskelijatarjoukset ovat voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa 1.6.–30.9.2018. Saat koodilla ”OPISKELIJA18V” -20 % alennuksen verkkokaupasta tilatuista normaalihintaisista vaatteista ja koodilla "OPISKELIJA18J" -10 % alennuksen normaalihintaisista jalkineista. Lisäksi ilmaiset toimituskulut!

Lue lisää

Työskenteleminen vaativissa ja vaihtuvissa toimintaympäristöissä vaatii työvaatteet, jotka kestävät menossa mukana ja näyttävät tyylikkäiltä. Stiili on Image Wearin uusi, urbaani ravintola-alan mallisto, jonka modernit leikkaukset ja viileät värit yhdistyvät käytännöllisiin yksityiskohtiin ja miellyttäviin materiaaleihin.

Lue lisää

Palvelu- ja hoivatyön vaatteet on suunniteltu täyttämään arjen vaatimukset materiaaleille ja käyttöominaisuuksille, ja niiden kestävyys testataan päivittäin. Image Wearilla ammattiasujen käytännöllisyyden lisäksi panostetaan myös esteettisiin näkökulmiin, jotta vaatteissa olisi kaikin puolin mukava olla ja tehdä töitä.

Lue lisää
Postattu Uutiset Mallisuoja Työvaatemallisto By Image Wear

Image Wearin kehittämä uudenlainen varoitustakki tarjoaa näkyvyyttä ja mukavuutta pimeisiin ja kylmiin työskentelyolosuhteisiin. Varoitustakki sisältää turvallisuutta lisäävän LED-valonlähteen, ja lisätilauksesta on mahdollista ostaa työmukavuutta tuova lämmityspaneeli. Takki on laatuaan ensimmäinen Suomessa, sillä se on ensimmäinen LED-valoja sisältävä varoitustakki, johon on mahdollista lisätä myös lämmittävä elementti.

Lue lisää
Postattu Uutiset Varoitusvaate Työvaatemallisto By Image Wear

Työskennellessä on tärkeää säilyttää iho ja sen mikroilmasto kuivana ja oikean lämpöisenä. Kun energiaa ei kulu kosteuden haihduttamiseen, elimistö voi kohdentaa energian itse työsuoritukseen. Oikeat materiaalivalinnat sekä vaatteiden lisääminen tai vähentäminen mahdollistavat tehokkaan lämmönsäätelyn.

Lue lisää
Postattu Uutiset Työvaatemallisto By Image Wear
Laskeva