Laskeva

Kesäkuussa hellitetään hetkeksi. Image Wearin 60v.-juhlat jatkuvat taas kesälomien jälkeen. Image Wear työvaatteet. Parempia Työpäiviä!

 

 

Lue lisää
Postattu Uutiset Suunnittelukilpailu By Administrator Imagewear

Vuoden Nuori Työvaatesuunnittelija -kilpailu on Image Wearin järjestämä kilpailu suomalaisille vaatesuunnittelun opiskelijoille/vastavalmistuneille. Image Wear haluaa tukea suomalaista vaatesuunnittelua ja nuoria opiskelijoita sekä kannustaa nuoria työvaatteiden maailmaan.

Lue lisää
Postattu Uutiset Varoitusvaate Suunnittelukilpailu By Administrator Imagewear
Vuoden Nuori Työvaatesuunnittelija -kilpailu on Image Wearin järjestämä kilpailu suomalaisille vaatesuunnittelun opiskelijoille. Kilpailutehtävänä on suunnitella naisille ja miehille palvelualan asukokonaisuudet. Voittajan valitsee palvelu- ja vaatetusalaa monipuolisesti edustava kuuden hengen tuomaristo.Lue lisää
Postattu Uutiset Suunnittelukilpailu By Image Wear

Työskenteleminen vaativissa ja vaihtuvissa toimintaympäristöissä vaatii työvaatteet, jotka kestävät menossa mukana ja näyttävät tyylikkäiltä. Stiili on Image Wearin uusi, urbaani ravintola-alan mallisto, jonka modernit leikkaukset ja viileät värit yhdistyvät käytännöllisiin yksityiskohtiin ja miellyttäviin materiaaleihin.

Lue lisää

Vuoden Nuori Työvaatesuunnittelija -kilpailu on Image Wearin järjestämä kilpailu suomalaisille vaatesuunnittelun opiskelijoille. Image Wear haluaa tukea suomalaista vaatesuunnittelua ja nuoria opiskelijoita sekä kannustaa nuoria työvaatteiden maailmaan. Hyvä työvaate on osa yrityksen ilmettä ja auttaa ihmisiä tekemään työtään tehokkaammin, mukavammin ja turvallisemmin. Tämän vuoden kilpailussa tehtävänä on suunnitella palvelualan asukokonaisuudet.

Lue lisää
Postattu Uutiset Suunnittelukilpailu By Image Wear
Laskeva