Laskeva
Vuoden Nuori Työvaatesuunnittelija -kilpailu on Image Wearin järjestämä kilpailu suomalaisille vaatesuunnittelun opiskelijoille. Kilpailutehtävänä on suunnitella naisille ja miehille palvelualan asukokonaisuudet. Voittajan valitsee palvelu- ja vaatetusalaa monipuolisesti edustava kuuden hengen tuomaristo.Lue lisää
Postattu Uutiset Suunnittelukilpailu By Image Wear

Työskenteleminen vaativissa ja vaihtuvissa toimintaympäristöissä vaatii työvaatteet, jotka kestävät menossa mukana ja näyttävät tyylikkäiltä. Stiili on Image Wearin uusi, urbaani ravintola-alan mallisto, jonka modernit leikkaukset ja viileät värit yhdistyvät käytännöllisiin yksityiskohtiin ja miellyttäviin materiaaleihin.

Lue lisää

Vuoden Nuori Työvaatesuunnittelija -kilpailu on Image Wearin järjestämä kilpailu suomalaisille vaatesuunnittelun opiskelijoille. Image Wear haluaa tukea suomalaista vaatesuunnittelua ja nuoria opiskelijoita sekä kannustaa nuoria työvaatteiden maailmaan. Hyvä työvaate on osa yrityksen ilmettä ja auttaa ihmisiä tekemään työtään tehokkaammin, mukavammin ja turvallisemmin. Tämän vuoden kilpailussa tehtävänä on suunnitella palvelualan asukokonaisuudet.

Lue lisää
Postattu Uutiset Suunnittelukilpailu By Image Wear
Vuoden Nuori Työvaatesuunnittelija 2017 -suunnittelukilpailun voittaja julkistettiin keskiviikkona 14.3. Gastro Helsinki-messuilla Helsingin Messukeskuksessa. Kilpailun voitti Laura Tahvanainen, joka on hiljattain valmistunut vaatetusmuotoilun linjalta Savonia-ammattikorkeakoulusta.Lue lisää
Postattu Uutiset Suunnittelukilpailu By Image Wear

Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi Image Wear järjestää Vuoden Nuori Työvaatesuunnittelija -suunnittelukilpailun suomalaisille vaatesuunnittelun opiskelijoille tukeakseen suomalaista vaatesuunnittelua sekä rohkaistakseen nuoria opiskelijoita luovuuteen ja työasujen maailmaan.

Lue lisää
Postattu Uutiset Suunnittelukilpailu By Image Wear
Laskeva