Woolpower on Östersundissa vuonna 1969 perustettu vaateyritys, jolla on laaja valikoima alusasuja ja asusteita olosuhteisiin, joissa vaaditaan mukavuutta, toimivuutta ja turvallisuutta. 

Woolpower alusasut työvaatteet

Tuotteet ovat ajattomia, käytännöllisiä, kestäviä ja ehdottoman laadukkaita. Yritys on kehittänyt Ullfrotté Original -materiaalin yhteistyössä Ruotsin puolustusvoimien, tutkijoiden, lääkärien sekä selviytymisasiantuntijoiden kanssa 1970-luvun alussa.

Woolpower on kehittänyt sarjan tuotteita, joita voi yhdistellä eri tavoin lämpötilan ja aktiivisuuden mukaan. Ideaali tapa pukeutua kylmään ilmastoon on kerrospukeutuminen, jolloin kerroksia on helppo pukea tai riisua sen mukaan, miten sää tai työn olosuhteet muuttuvat. Woolpower 400 –materiaalista neulottujen vaatteiden froteesilmukat sitovat ilmaa ja pyrkivät säilyttämään kehon tuottaman lämmön. Materiaali on kehitetty erityisesti kerrospukeutumiseen ns. välikerrokseksi kylmiin olosuhteisiin, mutta soveltuu myös ympärivuotiseen käyttöön. Woolpower LITE on sileää neulosta, jolla on vähemmän kontaktipisteitä ihoon kuin froteeneuloksella eikä sido niin paljon ilmaa kuin normaalineulos. LITE sopii ympärivuotiseen käyttöön ja erityisesti lämpimiin olosuhteisiin, koska se kuljettaa tehokkaasti liian lämmön pois iholta. LITE tuntuu lämpimällä säällä mukavan viileältä ihoa vasten, ja lämmittää mukavasti ilman viiletessä. LITE on erinomainen alusasu vahvempien Woolpower-tuotteiden alle. 

Woolpower alusasut työvaatteet

Ullfrotté Original on villafroteeta, joka koostuu hienokuituisesta merinovillasta, polyamidista ja polyesteristä ja jonka rakenne sitoo runsaasti ilmaa. Mitä enemmän ilmaa vaatteissasi on, sitä paremmin ne eristävät lämpöä tai kylmää. Woolpower-vaatteet auttavat kehoa säilyttämään tuottamansa lämmön, mutta siirtävät samalla pois kosteuden ja ylimääräisen lämmön, jota keho ei tarvitse.

Woolpower Protection -mallisto on kehitetty ammattikäyttöön vaativiin olosuhteisiin. Tuotteilla on standardit EN 11612:2008 (kuumansuoja), EN 61482-1-2 (valokaari) ja EN 1149-5 (sähköstaattiset ominaisuudet). Woolpower Protection on Suomen Työterveyslaitoksen testaama ja sertifioima.

Villatuotteet ovat helppohoitoisia eikä niitä tarvitse pestä usein. Kuidulla on itsepuhdistuva ominaisuus ja usein pelkkä tuuletus riittää raikastamaan tuotteen käytön jälkeen. Ullfrotté Original ja Woolpower LITE voidaan pestä 60 asteen konepesussa muun samanvärisen pyykin mukana ja kuivata kuivausrummussa keskilämmöllä. Nurinpuolin pestynä tuotteiden käyttöikä pitenee.

Kysy lisää tuotteista omalta myyjältäsi tai lähimmästä Image Wear Työasupalvelumyymälästä.

Selaa Woolpower-esitettä tästä.

Woolpower alusasut Image Wear