Image Wearin työjalkineet on valmistettu Suomessa kotimaisella valmistajalla, jolla on pitkät perinteet työjalkineiden valmistuksesta. Kaikki jalkineet on suunniteltu työ- ja terveysjalkineiksi. Kaikissa yksityiskohdissa on pyritty ajattelemaan jalan hyvinvointia – siksi jalkineissa yhdistyvätkin erinomainen käyttömukavuus, kestävyys ja helppohoitoisuus.

Jalkineiden lesti on sisäsivuiltaan suomalaiselle jalalle sopiva, suora ja riittävän tilava tarjoten vapautta myös varpaille. Päälliset on valmistettu aidosta nahasta tai mikrokuidusta ja päällystetty polyuretaanilla likaa ja vettä hylkiväksi, joten puhdistus sujuu vaivattomasti kostealla sienellä tai kankaalla. Kuitukankainen vuori antaa kengälle ryhdikkyyttä kovassakin käytössä.

Pohjan pehmeä, korkeakitkainen materiaali ja sivustaan avoin kuviointi varmistavat pitävän otteen lattiapinnoista. Liukastumisvaaraa vähentää koron viistottu takaosa. Pohja on antistaattinen ja kestää useimpia kemikaaleja sekä öljyjä. Anatomisesti muotoiltu, konepesun kestävä irtopohjallinen tukee jalan kaaria ja vaimentaa niveliin kohdistuvia tärähdyksiä jokaisella askeleella.

                                         IW-työjalkineet, työvaatteet

Kauniiden Samba-työsandaalien rei’itetyt kukkakuvio lisäävät hengittävyyttä. Säädettävät remmit jalkapöydän päällä ja kannan takana takaavat jalkineen hyvän istuvuuden niin matalaan, kapeaan kuin leveäänkin jalkaan.

                                       IW-työjalkine Rumba

Klassisen tyylikäs Rumba-työjalkine, jonka jalkapöydän päällä olevat venykkeet antavat tilaa korkeammallekin jalkapöydälle. Takaremmin molemmin puolin olevat venykkeet ja kannan kohdalta levennetty takaremmi takaavat erinomaisen istuvuuden.

                                               IW-työjalkineet Valssi

Ajattoman tyylikkäät Valssi-työsandaalit sopivat niin matalaan, kapeaan kuin leveäänkin jalkaan. Säädettävät remmit jalkapöydän päällä ja kannan takana takaavat jalkineen hyvän istuvuuden ja varmistavat, että jalka pysyy oikeassa kohdassa.

                                           IW-työjalkineet Twist, työvaatteet

Tyylikkäät, istuvat ja tukevat Twist-työjalkineet sopivat esim. keittiökäyttöön. Säädettävät remmit jalkapöydän päällä ja kannan takana varmistavat jalkineen hyvän istuvuuden.

Tutustu uutuusjalkineisiimme lähimmässä Image Wear Työasupalvelumyymälässä tai verkkokaupassa!