Laskeva
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Palvelu- ja hoivatyön vaatteet on suunniteltu täyttämään arjen vaatimukset materiaaleille ja käyttöominaisuuksille, ja niiden kestävyys testataan päivittäin. Image Wearilla ammattiasujen käytännöllisyyden lisäksi panostetaan myös esteettisiin näkökulmiin, jotta vaatteissa olisi kaikin puolin mukava olla ja tehdä töitä.

Lue lisää

Image Wearin kehittämä uudenlainen varoitustakki tarjoaa näkyvyyttä ja mukavuutta pimeisiin ja kylmiin työskentelyolosuhteisiin. Varoitustakki sisältää turvallisuutta lisäävän LED-valonlähteen sekä työmukavuutta tuovan lämmityspaneelin. Takki on laatuaan ensimmäinen Suomessa, sillä se on ensimmäinen LED-valoja sisältävä varoitustakki, jossa on myös lämmittävä elementti.

Lue lisää

Image Wearin toiminnan perustamisesta tulee tänä vuonna kuluneeksi 58 vuotta. Image Wear on aina ollut kotimainen perheyritys – omistajasuku tosin vaihtui vuonna 1987, kun Pekka Vettenranta osti yrityksen vaimonsa Aulin kanssa. Tuolloin yrityksen nimenä oli vielä Laitosto. Vettenrannan pitkäaikainen haave yrittäjäksi ryhtymisestä toteutui osittain sattuman kautta.

Lue lisää

Työskennellessä on tärkeää säilyttää iho ja sen mikroilmasto kuivana ja oikean lämpöisenä. Kun energiaa ei kulu kosteuden haihduttamiseen, elimistö voi kohdentaa energian itse työsuoritukseen. Oikeat materiaalivalinnat sekä vaatteiden lisääminen tai vähentäminen mahdollistavat tehokkaan lämmönsäätelyn.

Lue lisää

Suomen Tekstiili & Muoti ry:n 6.-7.11.2017 järjestämä tekstiili- ja muotialan innovaatiotapahtuma TexHack kokosi osallistujat ratkomaan yritysten asettamia haasteita ja visioimaan alan tulevaisuutta. Haasteita olivat asettaneet Image Wear, kuitukangasyhtiö Suominen, patjoja ja vuodevaatteita valmistava Familon sekä Kivat-lastenvaatteista tunnettu Agtuvi. Image Wear haki TexHackista uusia ratkaisuja työvaatteiden valmistuksessa toistuvien valmistusvaiheiden automatisointiin.

Lue lisää
Laskeva
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5