Laskeva
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Työskenteleminen vaativissa ja vaihtuvissa toimintaympäristöissä vaatii työvaatteet, jotka kestävät menossa mukana ja näyttävät tyylikkäiltä. Stiili on Image Wearin uusi, urbaani ravintola-alan mallisto, jonka modernit leikkaukset ja viileät värit yhdistyvät käytännöllisiin yksityiskohtiin ja miellyttäviin materiaaleihin.

Lue lisää

Vuoden Nuori Työvaatesuunnittelija -kilpailu on Image Wearin järjestämä kilpailu suomalaisille vaatesuunnittelun opiskelijoille. Image Wear haluaa tukea suomalaista vaatesuunnittelua ja nuoria opiskelijoita sekä kannustaa nuoria työvaatteiden maailmaan. Hyvä työvaate on osa yrityksen ilmettä ja auttaa ihmisiä tekemään työtään tehokkaammin, mukavammin ja turvallisemmin. Tämän vuoden kilpailussa tehtävänä on suunnitella palvelualan asukokonaisuudet.

Lue lisää
Vuoden Nuori Työvaatesuunnittelija 2017 -suunnittelukilpailun voittaja julkistettiin keskiviikkona 14.3. Gastro Helsinki-messuilla Helsingin Messukeskuksessa. Kilpailun voitti Laura Tahvanainen, joka on hiljattain valmistunut vaatetusmuotoilun linjalta Savonia-ammattikorkeakoulusta.Lue lisää

Turkuun haetaan aktiivista myyntipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan Turun alueen myyntityöstä ja myymälätoiminnoista. Haku päättyy 5.3.2018.

Lue lisää

Palvelu- ja hoivatyön vaatteet on suunniteltu täyttämään arjen vaatimukset materiaaleille ja käyttöominaisuuksille, ja niiden kestävyys testataan päivittäin. Image Wearilla ammattiasujen käytännöllisyyden lisäksi panostetaan myös esteettisiin näkökulmiin, jotta vaatteissa olisi kaikin puolin mukava olla ja tehdä töitä.

Lue lisää
Laskeva
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5