0

Shopping cart

0 items - 0,00 €

Laskeva
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Opiskelijatarjoukset ovat voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa 1.6. – 30.9.2017. Saat koodilla ”OPISKELIJA17B” kaikista verkkokauppatilauksistasi 20 % alennusta. Esitetyt tarjoushinnat ovat myymälätarjouksia ja voivat vaihdella verkkokaupassa.

Lue lisää

Myymälöissämme kesäaukioloajat 12.6.-4.8.2017

Kesä on saapunut ja myymälämme siirtyvät kesäaukioloaikoihin. Myymälät ovat 12.6.-4.8. välisenä aikana avoinna klo 9-17.

Verkkokauppamme palvelee 24/7.

Lue lisää

Uudistunut myymälämme palvelee osoitteessa Pitkänsillankatu 15 (Kallentorin liikekeskus). Avajaisviikolla 5.-9. kesäkuuta kahvitarjoilu sekä runsaasti mahtavia tarjouksia. Lämpimästi tervetuloa!

Lue lisää

OLETKO SINÄ VUODEN NUORI TYÖASUSUUNNITTELIJA 2017?

Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi Image Wear järjestää ensimmäisen Vuoden Nuori Työasusuunnittelija -suunnittelukilpailun.

Vuoden Nuori Työasusuunnittelija -kilpailu on Image Wearin järjestämä kilpailu suomalaisille vaatesuunnittelun opiskelijoille. Kilpailu järjestetään ensimmäisen kerran syyskuussa 2017. Image Wear haluaa tukea suomalaista vaatesuunnittelua ja nuoria opiskelijoita sekä kannustaa nuoria työasujen maailmaan. Hyvä työasu on osa yrityksen ilmettä ja auttaa ihmisiä tekemään työtään tehokkaammin, mukavammin ja turvallisemmin.

Lue lisää
Suuren suosion eri puolilla maailmaa saanut Vaatevallankumous-kampanja (Fashion Revolution) järjestetään taas myös Suomessa 24.-30. huhtikuuta. Kampanjan tavoitteena on herätellä vaateteollisuutta vastuullisuuteen. Lue lisää vaatevallankumouksen taustoista: http://fashionrevolution.org/country/finland/Lue lisää

OULUN IMAGE WEAR TYÖASUPALVELU -MYYMÄLÄ JUHLII 20-VUOTISPÄIVÄÄ PERJANTAINA 24.03.2017 KLO 08-17

Juhlapäivän kunniaksi kaikki tuotteet -20%, myös lisäpalvelutilaukset merkkauksineen!

Lisäksi paljon tuotteita tasahinnoin alkaen 5€! Myymälässämme kahvitarjoilu suolaisen ja makean purtavan kera.

Lämpimästi tervetuloa!

Lue lisää
Image Wear täydentää osaamistaan ostamalla sadevaateosaaja Sademanin liiketoiminnan Suomalainen Image Wear Oy vahvistaa sade- ja suojavaateliiketoimintaosaamistaan ostamalla Sademan Oy:n liiketoiminnan. ”Kaupan avulla saamme Image Weariin vahvuutta erityisesti vaativien sadevaatteiden valmistamiseen. Sademan Oy puolestaan varmistaa nyt tehtävän yrityskaupan avulla pitkäaikaisen ja kehittävän omistuksen jatkossakin” kertoo toimitusjohtaja Pekka Nikkanen Image Wearista.Lue lisää

Image Wearin kehittämä varoitustakki on lajinsa ensimmäinen Suomessa.

Pohjolassa riittää vaarallisia, kylmiä ja pimeitä työskentelyolosuhteita. Image Wear vastaa haasteisiin lanseeraamalla uudenlaisen varoitustakin, joka sisältää sekä turvallisuutta lisäävän valonlähteen että työmukavuutta luovan lämmityspaneelin. Välikauden säihin tarkoitettu takki on ensimmäinen led-valoja sisältävä varoitustakki, jossa on myös lämmittävä elementti.

Lue lisää
Tarjoukset voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa opiskelijoille 1.5.2016 alkaen. Opiskelija saa koodilla "OPISKELIJA16" kaikista verkkokauppatilauksistaan -20 % alennuksen. Esitetyt tarjoushinnat ovat myymälätarjouksia ja voivat olla eri hintaisia verkkokaupassa.Lue lisää
Turun tekstiilihuollolle luotettavuus ja toimitusvarmuus ovat ykkösasioita, kun puhutaan yhteistyökumppaneista.Lue lisää
Laskeva
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3