Laskeva
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

#Imadeyourclothes - Image Wear osallistuu jälleen kansainväliseen Vaatevallankumous-kampanjaan 22. - 28. huhtikuuta. Kampanjassa ihmiset ympäri maailman näyttävät, että vaateteollisuudelta halutaan vastuullisuutta ja läpinäkyvyyttä.

 

 

Lue lisää

Toukokuu on pelkkää juhlaa! Image Wearin 60v.-juhlat ovat tässä kuussa Hämeenlinnassa, Tallinnassa ja Espoossa. Katso tapahtumapäivät ja kuukauden edut kampanjakalenterista. Image Wear työvaatteet. Parempia Työpäiviä!

Lue lisää

Huhtikuussa Image Wearin 60v-juhlia vietetään Turussa. Tarkista tapahtumapäivät ja kuukauden edut kampanjakalenterista. Image Wear -työvaatteet. Parempia Työpäiviä!

 

 

Lue lisää

Maaliskuussa Image Wearin 60v-juhlavuotta juhlistetaan Helsingissä ja Mikkelissä. Tarkista tapahtumapäivät ja kuukauden edut kampanjakalenterista. Image Wear -työvaatteet. Parempia Työpäiviä!

 

Lue lisää

Woolpowerin merinovillaiset alusasut ovat kuin toinen iho. Ne ovat ohuita, saumattomia eivätkä hankaa, kutita tai hiosta. Woolpower on kehittänyt sarjan tuotteita, joita voi yhdistellä eri tavoin lämpötilan ja aktiivisuuden mukaan. Ullfrotté Original on yhdessä Ruotsin puolustusvoimien, tutkijoiden, lääkärien ja selviytymisasiantuntijoiden kanssa kehitetty kestävä tekstiili. 

Lue lisää
Laskeva
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5