Laskeva
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Vuoden Nuori Työvaatesuunnittelija 2017 -suunnittelukilpailun voittaja julkistettiin keskiviikkona 14.3. Gastro Helsinki-messuilla Helsingin Messukeskuksessa. Kilpailun voitti Laura Tahvanainen, joka on hiljattain valmistunut vaatetusmuotoilun linjalta Savonia-ammattikorkeakoulusta.Lue lisää

Turkuun haetaan aktiivista myyntipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan Turun alueen myyntityöstä ja myymälätoiminnoista. Haku päättyy 5.3.2018.

Lue lisää

Palvelu- ja hoivatyön vaatteet on suunniteltu täyttämään arjen vaatimukset materiaaleille ja käyttöominaisuuksille, ja niiden kestävyys testataan päivittäin. Image Wearilla ammattiasujen käytännöllisyyden lisäksi panostetaan myös esteettisiin näkökulmiin, jotta vaatteissa olisi kaikin puolin mukava olla ja tehdä töitä.

Lue lisää

Image Wearin kehittämä uudenlainen varoitustakki tarjoaa näkyvyyttä ja mukavuutta pimeisiin ja kylmiin työskentelyolosuhteisiin. Varoitustakki sisältää turvallisuutta lisäävän LED-valonlähteen sekä työmukavuutta tuovan lämmityspaneelin. Takki on laatuaan ensimmäinen Suomessa, sillä se on ensimmäinen LED-valoja sisältävä varoitustakki, jossa on myös lämmittävä elementti.

Lue lisää

Image Wearin toiminnan perustamisesta tulee tänä vuonna kuluneeksi 58 vuotta. Image Wear on aina ollut kotimainen perheyritys – omistajasuku tosin vaihtui vuonna 1987, kun Pekka Vettenranta osti yrityksen vaimonsa Aulin kanssa. Tuolloin yrityksen nimenä oli vielä Laitosto. Vettenrannan pitkäaikainen haave yrittäjäksi ryhtymisestä toteutui osittain sattuman kautta.

Lue lisää
Laskeva
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5