0

Shopping cart

0 items - 0,00 €

Laskeva
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Image Wear on lahjoittanut kolme kuormalavallista kankaita Suomen Punaiselle Ristille. Kangaspakat noudetaan SPR:lle tiistaina 17.10. ja niiden lopullinen määränpää on Kirgisia.

Lue lisää

Image Wear osallistuu uudenlaiseen tekstiili- ja vaatetusalan innovaatiotapahtuma TexHackiin. Suomen Tekstiili & Muoti ry:n järjestämässä hackathon-tapahtumassa haetaan tekstiili- ja vaatealalle uusia ratkaisuja tuomalla yhteen startup-yrityksiä, opiskelijoita ja eri toimialoja.

Lue lisää

Image Wear osallistuu VTT:n koordinoimaan Smart Clothing 2.0 tutkimushankkeeseen, jossa kaivetaan esiin todelliset asiakastarpeet, joihin voidaan vastata älyvaatteiden ja -palveluiden avulla.

Lue lisää

Image Wear Työasupalvelu -myymälöissä käytettävät jalkaskannerit helpottavat löytämään jokaiselle jalalle oikean, käyttötarkoitukseen sopivan jalkineen sekä jalan muotoja mukailevat erikoispohjalliset.

Lue lisää

Image Wear Oy on aloittanut yhteistyön Globe Hope Oy:n kanssa. Tarkoituksena on hyödyntää asiakkaiden käytettyjä tuotteita asiakkaan uudessa mallistossa tai asiakas- sekä henkilökuntalahjoina.

Lue lisää
Laskeva
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5