Laskeva
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Image Wearin toiminnan perustamisesta tulee tänä vuonna kuluneeksi 58 vuotta. Image Wear on aina ollut kotimainen perheyritys – omistajasuku tosin vaihtui vuonna 1987, kun Pekka Vettenranta osti yrityksen vaimonsa Aulin kanssa. Tuolloin yrityksen nimenä oli vielä Laitosto. Vettenrannan pitkäaikainen haave yrittäjäksi ryhtymisestä toteutui osittain sattuman kautta.

Lue lisää

Työskennellessä on tärkeää säilyttää iho ja sen mikroilmasto kuivana ja oikean lämpöisenä. Kun energiaa ei kulu kosteuden haihduttamiseen, elimistö voi kohdentaa energian itse työsuoritukseen. Oikeat materiaalivalinnat sekä vaatteiden lisääminen tai vähentäminen mahdollistavat tehokkaan lämmönsäätelyn.

Lue lisää

Suomen Tekstiili & Muoti ry:n 6.-7.11.2017 järjestämä tekstiili- ja muotialan innovaatiotapahtuma TexHack kokosi osallistujat ratkomaan yritysten asettamia haasteita ja visioimaan alan tulevaisuutta. Haasteita olivat asettaneet Image Wear, kuitukangasyhtiö Suominen, patjoja ja vuodevaatteita valmistava Familon sekä Kivat-lastenvaatteista tunnettu Agtuvi. Image Wear haki TexHackista uusia ratkaisuja työvaatteiden valmistuksessa toistuvien valmistusvaiheiden automatisointiin.

Lue lisää

Image Wearille on 28.9.2017 myönnetty ISO 9001- ja ISO 14001 -sertifikaatit. ISO 9001 -laatujärjestelmän sertifikaatti on kolmannen osapuolen antama pätevä todiste, joka osoittaa yrityksen toimivan asiakaslähtöisesti ja järjestelmällisesti laadun kehittämisessä. ISO 14001 -sertifikaatti ohjaa organisaatioita ympäristöasioiden jatkuvassa kehittämisessä ja kertoo vastuullisesta suhtautumisesta ympäristöasioihin.

Lue lisää

Image Wear on lahjoittanut kolme kuormalavallista kankaita Suomen Punaiselle Ristille. Kangaspakat noudetaan SPR:lle tiistaina 17.10. ja niiden lopullinen määränpää on Kirgisia.

Lue lisää
Laskeva
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5