Laskeva
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Joulu lähestyy ja joululahjat ostamatta? Keräsimme vinkkejä hyödyllisistä ja laadukkaista lahjoista.

 

 

 

Lue lisää

Työvaatteet työolosuhteiden mukaan. Vaativissa työolosuhteissa tulee suojautua asianmukaisella suojavaatetuksella. Image Wearin uuden Multinorm-malliston tuotteet on kehitetty juuri näitä olosuhteita varten.

 

 

Lue lisää

Työhyvinvoinnin ja -terveyden vuoksi työssä on tärkeää säilyttää iho ja sen mikroilmasto kuivana ja oikean lämpöisenä. Tehokas kerrospukeutuminen perustuu 3-kerrosperiaatteeseen. Perusajatuksena on muodostaa useiden vaatekerrosten välille lämpöä eristäviä ja johtavia ilmakerroksia.

Lue lisää

Valokuitunauhalla varustettu varoitustakki on Image Wearin uusin innovaatio näkyvyyttä vaativiin työolosuhteisiin. Takin oma valonlähde antaa mahdollisuuden näkyä myös olosuhteissa, joissa ei ole muuta ulkoista valoa. Takkia ja sen ominaisuuksia esiteltiin tällä viikolla järjestetyillä EuroSafety-messuilla Tampereella.

Lue lisää

Kotimaiset yritykset, laivayhtiö Eckerö Line ja työvaatteita valmistava Image Wear, ovat kirjaimellisesti lyöneet hynttyyt yhteen. Image Wear teetti Eckerö Linen työasujen ylijäämäkankaista 200 lakanaa, jotka lahjoitettiin vauvaperheitä ja heidän läheisiään tukevalle Helsingin ensikotiyhdistykselle.

Lue lisää
Laskeva
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5