0

Shopping cart

0 items - 0,00 €

Laskeva
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Image Wearin tuotevalikoima laajenee uudella, kotimaisella nahkapistokkaalla. Image Wear Tango -työjalkineen muotoiltu iskunvaimennuspohjallinen, joustava pohja ja erinomaiset kitkaominaisuudet takaavat, että askel on varma niin kuivalla kuin kosteallakin pinnalla.      

Lue lisää

Haemme nyt Tornion Image Wear Työasupalveluun ammattitaitoista myyntipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan Image Wear Työasupalvelun myynnistä ja sen kehittämisestä yritysasiakkaille.

Lue lisää

Image Wear järjestää Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi ensimmäisen Vuoden Nuori Työasusuunnittelija -kilpailun, jossa tehtävänä on suunnitella ravintola-alan mallisto. Kilpailun voittajan valitsee ravintola- ja vaatetusalaa monipuolisesti edustava kuuden hengen tuomaristo.

Lue lisää

Uusi kotimainen tekstiilisuojasuihke antaa työvaatteillesi tehokkaan suojan kosteutta ja likaa vastaan sekä pidentää vaatteiden käyttöikää.        

Lue lisää

Maanantaina 7. elokuuta myymälämme siirtyvät taas normaaleihin aukioloihin. Myymälämme palvelevat klo 8-17.

Lue lisää

Opiskelijatarjoukset ovat voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa 1.6. – 30.9.2017. Saat koodilla ”OPISKELIJA17B” kaikista verkkokauppatilauksistasi 20 % alennusta. Esitetyt tarjoushinnat ovat myymälätarjouksia ja voivat vaihdella verkkokaupassa.

Lue lisää

Uudistunut myymälämme palvelee osoitteessa Pitkänsillankatu 15 (Kallentorin liikekeskus). Avajaisviikolla 5.-9. kesäkuuta kahvitarjoilu sekä runsaasti mahtavia tarjouksia. Lämpimästi tervetuloa!

Lue lisää

OLETKO SINÄ VUODEN NUORI TYÖASUSUUNNITTELIJA 2017?

Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi Image Wear järjestää ensimmäisen Vuoden Nuori Työasusuunnittelija -suunnittelukilpailun.

Vuoden Nuori Työasusuunnittelija -kilpailu on Image Wearin järjestämä kilpailu suomalaisille vaatesuunnittelun opiskelijoille. Kilpailu järjestetään ensimmäisen kerran syyskuussa 2017. Image Wear haluaa tukea suomalaista vaatesuunnittelua ja nuoria opiskelijoita sekä kannustaa nuoria työasujen maailmaan. Hyvä työasu on osa yrityksen ilmettä ja auttaa ihmisiä tekemään työtään tehokkaammin, mukavammin ja turvallisemmin.

Lue lisää
Suuren suosion eri puolilla maailmaa saanut Vaatevallankumous-kampanja (Fashion Revolution) järjestetään taas myös Suomessa 24.-30. huhtikuuta. Kampanjan tavoitteena on herätellä vaateteollisuutta vastuullisuuteen. Lue lisää vaatevallankumouksen taustoista: http://fashionrevolution.org/country/finland/Lue lisää
Image Wear täydentää osaamistaan ostamalla sadevaateosaaja Sademanin liiketoiminnan Suomalainen Image Wear Oy vahvistaa sade- ja suojavaateliiketoimintaosaamistaan ostamalla Sademan Oy:n liiketoiminnan. ”Kaupan avulla saamme Image Weariin vahvuutta erityisesti vaativien sadevaatteiden valmistamiseen. Sademan Oy puolestaan varmistaa nyt tehtävän yrityskaupan avulla pitkäaikaisen ja kehittävän omistuksen jatkossakin” kertoo toimitusjohtaja Pekka Nikkanen Image Wearista.Lue lisää
Laskeva
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3